Урочиста посвята першокурсників на економічному факультеті

3 вересня 2021 року
   У середу, 1 вересня, відбулася урочиста посвята студентів першого курсу економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Захід відбувся з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних вимог, студенти були розміщені з урахуванням соціальної дистанції.
 
   224 вчорашніх абітурієнтів нині офіційно стали студентами економічного факультету. Традиційно подія відбулась за участі представників ректорату, роботодавців, а також відомих випускників факультету. викладачів, батьків першокурсників, друзів.

   З вітальним словом урочистості розпочав декан економічного факультету Анатолій Діброва, привітавши першокурсників з початком нового, цікавого, насиченого періоду їхнього життя. Анатолій Дмитрович наголосив на перспективах і можливостях, що відкриваються перед кожним студентом. Адже окрім навчання та професійного розвитку, в університеті створені унікальні можливості для творчого, фізичного, духовного вдосконалення кожного студента. Декан побажав бути відкритим до нових знань і творчого розвитку, до нових друзів, спілкування, взаємодії й можливості відкрити себе і проявити по новому. «Щиро вітаємо наших нових студентів, їхніх батьків і близьких у нашій великій і дружній університетській родині!» - зазначив Анатолій Діброва!

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша привітав колектив факультету з початком нового навчального року , а першокурсників з посвятою у студенти НУБіП України. Сергій Миколайович наголосив на високій якості освіти, яку забезпечує університет, свідчення чого є місце університету в загальнонаціональних рейтингах та попит на випускників на ринку праці, отже головними завданнями для студентів є здобувати знання, навички, нових друзів і знайомих, активно проводити позаурочний час і всебічно розвиватися.

    З вітальним словом до присутніх звернувся випускник економічного факультету, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України, заслужений діяч науки і техніки України Жук Валерій Миколайович. Виступаючий привітав усіх з початком навчального року і побажав успіхів у навчанні студентам-першокурсникам. Валерій Жук наголосив, що навчання на економічному факультеті є престижним і перспективним. Ринок праці чекає на молодих фахівців і все залежить тільки від бажання кожного студента здобути професійні навички і знання, а в університеті для цього створені всі можливості.


   Раду роботодавців економічного факультету представила Юлія Запрудська, керіник HR та стратегії ТОВ Mazars в Україні. Вона привітала першокурсників із Днем знань та побажала наснаги до нових знань, кмітливості, ставити цілі та сміливо їх реалізовувати в життя.

  Від імені наставників до студентів першого курсу звернулася старший викладач кафедри економіки Лариса Коваленко, щиро привітавши студентів з початком навчання. Лариса Вікторівна побажала натхнення в здобутті знань, відкритості, сміливості і наполегливості в досягненні поставлених цілей.


  За доброю традицією до першокурсників звернулася заступник голови студентської організації факультету Анастасія Юдіна. «Дорогі першокурсники! Вітаємо вас із початком нового етапу у вашому житті! — звернулася Анастасія. — Час навчання в університеті буде одним із самих яскравих у вашому житті. Тому цінуйте свої студентські роки, вони справді найкращі. Насолоджуйтеся ними. Намагайтеся отримати для себе якомога більше знань і вмінь, бо вони обов’язково вам знадобляться професійної реалізації. Нічого не бійтеся, будьте активними, прогресивними. Попереду вас чекає справді захопливе студентське життя».

   Далі наступила найурочистіша мить: прийняття Присяги студента НУБіП України. Всі першокурсники присяглися гідно нести почесне звання СТУДЕНТА НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ!

    Святкову атмосферу учасникам посвяти створили музичні привітання від студентської ради факультету та першокурсників.


   Дорогі студенти економічного факультету НУБіП України! Щиро вітаємо з початком студентського життя, яке для Вас стало початком дорослого життя і прийняття перших самостійних рішень. Бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, радості, успіху, втілення всіх Ваших задумів і планів.

  

  

  

  

  

  

 
Олег Криворот,
заступник декана економічного факультету

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook