Кращий випускник консультаційно-підготовчих курсів 2020/21 н.р. Бугаєнко Кирило розповів про плани на життя

24 червня 2021 року
  • Розкажіть про себе.

— Мене звуть Кирило. Я народився та живу в місті Київ. У цьому році закінчив 11 клас у спеціалізованій школі №114. Я вважаю, що головне в житті – це займатись тим, що тобі подобається. Це залог успіху. Якщо робота приносить тобі задоволення, то ти будеш робити її з максимально віддачею, забувши про лінощі.

  • Поділіться своїми враженнями від Вашого першого знайомства з нашим Університетом на підготовчих курсах?

— Для кращої підготовки до ЗНО я з жовтня навчався на консультаційно-підготовчих курсах. Заняття з підготовчих курсів проходили у суботу з 9:30 по 17:30, з невеличкими перервами. І хоча цілий день займатись було важкувато, але я відчував відповідальність, наближення ЗНО, і це додавало сил. Разом із викладачами ми проходили багато тем, дещо повторювали, а дещо вчили заново. Навіть на ЗНО я згадував наші заняття і це допомогло мені. Особливо з біології, де матеріал був поданий у вигляді презентацій, що добре відклалося у голові. Крім того, для підвищення своєї впевненості при вступі, я ще брав участь в олімпіадах.

  • А чому саме обрали наш Університет?

— З дитячого віку я займаюсь садівництвом у гуртку садівництва та у себе на дачі, і мені це подобається. Тому я обрав НУБіП для вступу, адже саме тут навчають спеціальностям, які відповідають справі мого життя. Окрім цього, робота з рослинами – це робота на свіжому повітрі і це рухлива робота, що дуже важливо у наш час, коли малорухливий спосіб життя через роботу в офісі починає ставати проблемою людства.

  

     І не треба забувати, що фрукти та ягоди важливі у житті людини. Це джерело вітамінів, антиоксидантів, корисних кислот тощо. А найкорисніші фрукти – це фрукти зі свого саду. Але без правильного догляду за садом, отримати гарний урожай – майже неможливо. Втрати від діяльності шкідників та хвороб можуть сягати 90-95%, або навіть усі 100%, якщо загине дерево, кущ. А багато хвороб легко можуть призвести саме до цього. Виростити дерево та кожен рік отримувати з нього врожай можливо тільки якщо правильно підходити до кожного етапу. Починаючи з місця посадки, підбору сорту, підбору підщепи, правильною схеми посадки, і закінчуючи щорічною правильною обрізкою саду та своєчасним захистом від хвороб та шкідників.
     Саме для того, щоб навчитися правильно робити вищеперераховані речі, я йду навчатися до НУБіП України.

  • Які ще маєте захоплення та хобі?

— У мене їх багато. У вільний час я займаюсь малюванням, рибною ловлею, кінологією. Цікавлять мене й книги, особливо з садівництва та психології. Я намагаюсь не витрачати даремно час та планувати свій день максимально продуктивно, щоб зробити все необхідне в саду, залишити час для навчання та встигнути сходити на річку, порибалити або просто подивитися на воду, підводячи підсумки дня і плануючи завтрашній день. Саме це потрібно для того, щоб зробити невеликий відпочинок, відволіктися від постійного навчання та роботи.
     Отже, у підсумку хочу сказати, що сподіваюсь, що моя любов до справи, допоможе мені вступити до університету та здобути освіту, ставши справжнім професіоналом у своїй галузі!

  • Дякую за цікаву і відверту розмову. Щиро бажаю тобі оптимізму й наснаги, нових хороших починань і вагомих здобутків! Бажаю, щоб твоя мрія вступу до НУБіП збулася! Ні пуху, ні пера!


Розмову вела заступник завідувача
відділу якості освіти, маркетингу і
профорієнтаційної роботи
Оксана Багацька

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook