Профорієнтаційна робота кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу на виставці АГРО-2021

11 червня 2021 року

      Виставка «АГРО-2021», що масштабно пройшла 8-11 червня - найбільша агропромислова виставка в Україні і Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок у всіх сферах АПК України. Бізнес захід, що надає можливість для співпраці з країнами - лідерами світового аграрного сектора, а також унікальним майданчиком для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками. Під час "АГРО-2021" проведено 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Ексісвіт, Сучасний фермер, Eco House.


      Традиційно в АГРО-2021 прийняв участь НУБіП України та ННІ неперервної освіти і туризму, адже серед учасників заходу багато аграріїв, що отримали освіту і фахове зростання в стінах найбільшого і найвпливовішого агарного вишу України. Так, наприклад, керівний склад Громадської спілки "ОРГАНІЧНА УКРАЇНА" (ГС "ОРГАНІЧНА УКРАЇНА") на чолі з Оленою Березовською закінчили магістратуру за спеціальністю «Менеджмент", освітня програма "Дорадництво» кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і консалтингу у 2020 році та успішно користуються знаннями, отриманними під час навчання, в своій діяльності в сфері органічного виробництва. Так, зокрема, Їх велика та різноманітна експозиція «ОРГАНІЧНА КИЇВЩИНА», предствалена на АГРО-2021, привернула увагу зразу двох міністерств - Міністерства економіки України та Міністерства аграрної політики та продовольства України, адже Спілка виробників органічних сертифікованих продуктів “Органічна Україна” формує та розвиває органічний ринок України та світу для досягнення головної цілі – органічний продукт на столі у кожного українця. 

 

 

       Серед учасників найбільшої аграрної виставки України було також багато інших наших випускників, зокрема кафедри випускників кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності.

 

Локутова О.А.
доцент кафедри готельно-ресторанного
та туристичного бізнесу і консалтингу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook