Державний іспит для студентів ОС «Бакалавр», група «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», успішно складений

5 червня 2021 року

   04 червня 2021 року відбувся державний іспит на ОС «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», профорієнтована група «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».
   Іспит відкрив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, довів відповідний наказ ректора до студентів четвертого курсу, представив комісію та побажав успіхів. Також він повідомив студентів про необхідність попередньо пройти анонімне опитування стосовно навчання на факультеті аграрного менеджменту, а присутній на іспиті начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук розповів про умови анкетування і розповсюдив анкети серед студентів.
   Одразу після цього розпочався власне державний іспит. До складу комісії ввійшли: голова комісії - д.е.н., проф. Микола Талавиря та члени комісії - д.е.н., професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні, к.держ.упр, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алла Суханова. Обов’язки секретаря комісії, відповідно до наказу, були покладені на Марію Голєву.
   Студенти отримали білети та розпочали виконувати завдання. Потрібно зазначити, що загалом рівень знань студентів факультету аграрного менеджменту є високим, студенти впоралися з усіма завданнями вчасно та належним чином. По завершенню іспиту комісією були перевірені роботи випускників, а голова комісії, проф. Микола Талавиря оголосив результати та подякував всім за плідну роботу.

Ми пишаємося нашими студентами та чекаємо їх на ОС «Магістр», освітньо-професійна програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».


Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook