Переможці другого етапу конкурсу «Технології точного землеробства KUHN» отримали сертифікати та грошові призи

3 червня 2021, 14:43
  На механіко-технологічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України серед студентів-механіків проходить конкурс на звання кращого знавця сучасних технологій точного землеробства.
Організатором конкурсу є провідна міжнародна компанія сільськогосподарського машинобудування KUHN. В ході конкурсу студенти опановують будову і принципи використання сучасної техніки, наданої компанією, відвідують онлайн-лекції, які проводять менеджери компанії КУН, готують конкурсні проєкти та виконують тестові завдання.
   Згідно Меморандуму, підписаного ректором університету Станіславом Ніколаєнком та генеральним директором компанії «КУН-Україна» Асадом Лапшем, конкурс на звання кращого знавця техніки КУН проводиться серед бакалаврів та магістрів спеціальності «Агроінженерія» механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.
    Загальний призовий фонд конкурсу, наданий компанією «КУН-Україна», становить понад 50 000 гривеь, а головний приз – 15 000 гривень.

     Для перемоги в кожному з етапів студенти повинні підготувати проєкт за тематикою конкурсу, успішно пройти тестове опитування та мати найменшу кількість пропусків аудиторних та онлайн-занять. Причому показник відвідуваності занять є найвагомішим критерієм для визначення переможців кожного етапу.
   Наразі завершився другий етап конкурсу «Технології точного землеробства KUHN», у якому брали участь понад 200 студентів двох останніх курсів бакалаврату та першого року навчання магістратури.
    Переможцями другого етапу конкурсу стали студенти-агроінженери: Баліцький Микола, Іванов Богдан, Гаврилко Аліна, Глоба Володимир, Бондар Данило, Рендак Богдан, Макогін Олександр, Корецький Андрій, Шалієвський Віталій та Радь Володимир. Кожен з призерів отримав грошовий приз у розмірі 2 тис. гривень. Попереду змагання за головний приз у 15 тисяч гривень.

    Механіко-технологічний факультет висловлює вдячність генеральному директору компанії «КУН-Україна» пану Асаду Лапшу та менеджменту компанії за послідовне сприяння у покращенні якості підготовки сучасних агроінженерів. Усім конкурсантам бажаємо якнайяскравіше проявити свої здібності та таланти, не зупинятися на досягнутому та, найголовніше, навчатися вчитися. Нехай ваш творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть вам в майбутньому досягти омріяної мети!

   Девіз компанії: «Будь сильним, будь з КУН!» І нехай переможе сильніший!


Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету
Юрій Гуменюк,
завідувач кафедри сільськогосподарських машин
та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка

 
   

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook