Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Актуальні питання теорії та практики менеджменту»

31 травня 2021 року

            У середу, 26 травня 2021 року, кафедрою менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського була проведена Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Актуальні питання теорії та практики менеджменту», присвячена 94-й річниці від дня народження фундатора кафедри – Йосипа Станіславовича Завадського.

Відкриваючи конференцію, декан факультету аграрного менеджменту доцент А.Д. Остапчук зазначив надзвичайну актуальність проведення подібних заходів серед студентства. Анатолій Дмитрович побажав усім учасникам конференції насиченої та плідної роботи, цікавих доповідей та активної дискусії.
 
 
До вітання декана приєдналася завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Т.І. Балановська, яка побажала учасникам конференції цікавих наукових відкриттів. Разом з цим, Тетяна Іванівна розповіла усім присутнім історію розвитку кафедри та життєвий шлях Й.С. Завадського.
Перед учасниками конференції першою виступила студентка третього курсу факультету аграрного менеджменту, керівник студентського гуртка «ДНК лідера» Таміла Прокопишина з доповіддю: «Формування іміджу підприємства». Доповідачка обґрунтовувала поняття іміджу та його вплив на конкурентоспроможність підприємства, відзначила важливість і процес його формування.
 
 
 
Окрему увагу присутніх було приділено проблемі формування корпоративної культури в підприємстві. З такою доповіддю виступила Вікторія Іващук, студентка третього курсу факультету аграрного менеджменту. Вікторія наголосила на значенні корпоративної культури як інструменту ефективного управління підприємством, її вплив на формування позитивного іміджу організацій. Доповідачка розкрила структуру, види та функції корпоративної культури, а також виокремила проблеми та перешкоди на шляху впровадження корпоративних цінностей в підприємстві.
 
 
Із зацікавленістю учасники конференції прослухали виступ Ольги Головій, студентки магістратури зі спеціальності «Менеджмент організацій та адміністрування» на тему: «Управління виробництвом органічної продукції». У доповіді було розглянуто переваги запровадження органічного виробництва в Україні, визначено сучасний стан управління виробництвом органічної продукції, а також охарактеризовано причини, що перешкоджають виробництву органічної продукції. Запропоновано перспективи розвитку органічного виробництва.
Неабиякий інтерес викликали доповіді на теми: «Маркетинговий менеджмент в підприємстві» (Юлія Ковбель), «Тайм-менеджмент: сутність та значення» (Вероніка Марченко), «Сучасні технології управління персоналом підприємства» (Яна Задорожня), «Мотивація працівників в організації» (Марія Бєлозерських), «Управління підприємством в кризових умовах» (Андрія Литвиненка).   
 
 
 
Загалом, у процесі обговорення було піднято багато питання щодо сучасних тенденцій теорії та практики менеджменту в конкурентному середовищі; стратегічного менеджменту та маркетингу в підприємствах; інноваційних інструментів управління логістичною діяльністю підприємств; сучасних підходів в управлінні персоналом.
За результатами проведеного заходу організаційним комітетом було прийнято рішення відзначити кращих доповідачів та їх дослідження. Таким чином, призерами конференції стали:
1 місце –Прокопишина Таміла, Головій Ольга.
2 місце – Іващук Вікторія, Мазур Ірина, Бєлозерських Марія.
3 місце – Задорожня Яна, Ковбель Юлія, Марченко Вероніка, Литвиненко Андрій.
Оргкомітет висловлює щиру подяку всім учасникам за участь у Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції «Актуальні питання теорії та практики менеджменту» та запрошує до подальшої співпраці.
 
Ганна Харченко,
доцент кафедри менеджменту
ім.проф. Й.С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook