Аспіранти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» відзначили високий рівень наукової бібліотеки НУБіП України

2 червня 2021 року

 

Цими днями відбулася зустріч аспірантів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» з працівниками наукової бібліотеки Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
 
Директор наукової бібліотеки Тетяна Кіщак у своїй презентації зупинилася на питаннях академічної доброчесності та перевірки на ознаки плагіату, доступу до наукометричних баз даних.
 
 
Наукова бібліотека Університету – це сучасний інформаційний, науковий та культурно-освітній центр, який обслуговує понад 14 тисяч користувачів щороку.
Тетяна Степанівна продемонструвала здобувачам цифрові та електронні сервіси бібліотеки та переваги доступу до міжнародних баз даних, розповіла про серію вебінарів щодо використання наукометричних баз даних.
Окреслила основні складові та принципи академічної доброчесності та окремі аспекти системи перевірки студентських випускних робіт (бакалаврських, магістерських), навчальних видань (підручників, навчальних посібників, довідників), наукових видань (статей, монографій, дисертаційних робіт) на ознаки плагіату. Для цього використовують програми перевірки на плагіат: Unicheck (unicheck.com) та StrikePlagiarism (StrikePlagiarism.com).
 
 
Аспіранти кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності щиро вдячні працівниками наукової бібліотеки Університету та її директору, Тетяні Степанівні Кіщак, зокрема, за надану можливість отримувати найновішу інформацію, скористатися послугами онлайн, високий рівень взаємодії для організації якісного освітньо-наукового середовища.
 
Людмила Горбата,
аспірант ОНП «Публічне управління та адміністрування»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook