Участь к.т.н., доцента Чуби В.В. та к.т.н., доцента Цивенкової Н.М. у роботі 20-ї Міжнародної наукової онлайн-конференції «Engineering for Rural Development»

27 травня 2021 року

 27 травня 2021 року викладачі кафедри «тракторів, автомобілів та біоенергосистем» к.т.н., доцент Чуба В.В. та к.т.н., доцент Цивенкова Н.М. взяли участь у роботі 20-ї Міжнародної наукової онлайн-конференції «Engineering for Rural Development». Конференція була організована Latvia University of Life Sciences and Technologies (Jelgava, LATVIA).

Метою конференції було висвітлити нові технології та наукові дослідження у галузі сільського господарства, енергетики, машинобудування, інженерної освіти, транспорту, а також інші актуальні інженерні проблеми. Завдяки конференції з’явилася можливість передачі технологій від науковців до підприємств та здійснено обмін інформацією між спеціалістами різних галузей досліджень з різних країн.

 

Чуба В’ячеслав Володимирович виступив з доповіддю на тему «JUSTIFICATION OF FUEL MIXTURE COMPOSITION OF PETROLEUM BASED DIESEL FUEL AND DIESEL BIOFUEL BASED ON PLANT OIL».

 

  

 

Цивенкова Наталія Михайлівна виступила з доповідями на тему «INVESTIGATION OF FERMENTATION CHAMBER THERMAL CONDITION PARAMETERS» та «STRATEGIC PLANNING IN PROCESS OF ADAPTING CITIES TO CLIMATE CHANGE».

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook