Ректорат: екзаменаційна сесія та набір до магістратури

31 травня 2021 року
     31 травня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Найактуальніше питання – набір до магістратури. За інформацією відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського більше півтори тисячі осіб виявили бажання продовжити навчання після бакалаврату та зареєструвалися на складання ЄВІ. До завершення цієї процедури – 3 червня 2021 року – очікуємо ще +200. Але і ця кількість вступників менша, ніж торік. Тому проректорам Василю Шинкаруку, Вадиму Ткачуку, начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну дано доручення перерахувати педагогічне навантаження та внести пропозиції з оптимізації штатів кафедр.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про ситуацію з захворюваністю, перспективами вакцинації. Наразі триває діалог з представниками системи охорони здоров’я і очікуємо позитивне рішення для майже 900 співробітників та науково-педагогічних працівників, які виявили бажання зробити щеплення. Також триває процес акредитації освітньо-наукових програм.
     Учений секретар Оксана Барановська представила проект плану заходів на червень та зазначила, що 10-12 червня ННІ лісового і садово-паркового господарства відзначатиме 180 річницю створення.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк зупинився на конкурсі студентських наукових робіт, оновленні каталогу наукових розробок і послуг. В навчально-дослідних господарствах готуються до заготівлі сіна та завершують посів кукурудзи.
     Виконавчий директор благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін проінформував про надходження благодійних коштів на будівництво спортивного комплексу.
  
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на тендерних процедурах та оформленні земельних ділянок.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонтні роботи, які наразі тривають в університеті. Також продовжується благоустрій спортивно-оздоровчого табору «Академічний», де за тиждень стартує сезон відпочинку.
  
 
     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про перебіг літньої екзаменаційної сесії, організацію роботи приймальної комісії, реєстрацію випускників бакалаврату на складання ЄВІ.
 
     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – контролювати перебіг сесії, не допускати нестатутних відносин, провести традиційне опитування, провести ретельний аналіз подачі заяв на складання ЄВІ. Вадиму Ткачуку – внести пропозиції щодо оптимізації штату, підготувати нараду з оформлення земельних ділянок, сформувати подання щодо будівництва спортивного комплексу. Вадиму Кондратюку – активізувати оголошення закупівель в рамках реалізації наукових проектів. Сергію Кваші – системно працювати з випускниками університету. Вадиму Ткачуку спільно з головою профспілкової організації Ростиславом Тарасенком та директором студмістечка Сергієм Стецюком сприяти створенню органу самоврядування в гуртожитку №12. Валерію Іщенку – проаналізувати споживання води та енергоресурсів і запланувати нараду з виконання програми енергозбереження, завершити тендерні процедури з будівництва спортивного комплексу.
 
 
    Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.
 

Денис Рудень 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook