Продовжуємо цикл інтерв'ю з абітурієнтами. Сьогодні з нами Тетяна Насипайко!

24 травня 2021 року

Продовжуємо цикл інтерв'ю з абітурієнтами.
Сьогодні з нами Насипайко Тетяна Олександрівна

Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.
Насипайко Тетяна Олександрівна, випускниця 2011 року Згурівського професійного ліцею Київської області. Я планую навчатись на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України за освітньою програмою «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)».

Скажіть, будь ласка, чому вирішили вступати саме до нашого університету?
Сьогодні для абітурієнтів широкий вибір закладів вищої освіти, щоб отримати майбутню професію. Я останній рік дуже ретельно вивчала ринок освітніх послуг як нашої країни так і закордонних закладів освіти. Мені цікаво було знайти саме родзинку, унікальність того чи іншого вузу. Чому саме мій вибір випав на Національний університет біоресурсів та природокористування України? Це невипадково. Про особливості навчання в Національному університет біоресурсів і природокористування України я дізналася від Роганова Максима Максимовича – викладача кафедри педагогіки. Деякі речі для мене є дійсно цікавими і новими, особливо те, що є можливість отримати подвійний диплом та можна навчатися іноземними мовами. Крім того, під час навчання кожен охочий може взяти участь у програмах академічних обмінів із кращими європейськими та американськими університетами. Це сьогодні надзвичайно актуально для того, щоб стати конкурентоспроможним фахівцем. А ще НУБІП приваблює своєю інфраструктурою. Це унікальний освітній заклад в Україні, що знаходиться у зеленій зоні – єдиному на території мегаполісу національному природному парку «Голосіївський». На території студентського містечка знаходяться наукова бібліотека, студентські їдальні, санаторій-профілакторій, спортивний комплекс, стадіон, пасіка, стайня та ботанічний сад. Це, дійсно зроблено для Людини з любов’ю!

Чому Ви обрали спеціальність Професійна освіта? 
Обрати майбутню професію – обрати цікаве, щасливе життя, Я бачу себе саме у сфері освіти. Не маловажним є можливість після закінчення навчання працевлаштуватися за фахом. А попит на таких спеціалістів ніколи не згасає Цим питанням я присвятила багато часу: я моніторила сайти з вакансіями, дивилася на рівень заробітної платні, що пропонують роботодавці та зробила свій вибір: професійна освіта.

Як Ви дізналися про університет та, зокрема, про цю спеціальність? 
Я, за запрошенням Максима Максимовича Роганова, відвідала онлайн день відкритих дверей кафедри педагогіки, який під час карантину не тільки відбувся, але і пройшов на високому рівні. Викладачі кафедри змістовно розказали, на прикладах довели, що НУБІП України – це провідний національний дослідницький вищий навчальний заклад у сфері біотехнологій, природозбереження, продовольчої безпеки із більш ніж віковою історією, відомий своїми багатими традиціями і славиться численними здобутками. Привернуло мою увагу ще й те, що в університеті є можливість отримати подвійний диплом.

Які ваші очікування від навчання в університеті?
Я людина з активною життєвою позицією, комунікабельна та відповідальна. Тому я хочу отримати гідну професію, завести нових друзів, цікаво проводити час. А навчання в НУБіП - це активне та цікаве студентське життя, де до послуг студентів – спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, численні гуртки, клуби за інтересами, наукові спільноти. Крім того, в університеті можна розвивати лідерські та управлінські якості через самоврядування – у студентській та профспілковій організаціях університету. Мене це приваблює, адже я завжди прагну перемагати. Я буду навчатися в НУБІП України тому, що він на сьогодні є сучасним, унікальним і студентоорієнованим освітнім закладом, і це є мій вибір!

Інтерв’ю з абітурієнтом провів
старший викладач кафедри педагогіки
Роганов Максим Максимович

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook