Відбулася робоча зустріч землевпорядників НУБіП України та Університету Вітовта Великого щодо спільних навчальних програм

17 травня 2021 року

 

    11 травня 2021р. відбулася чергова онлайн-зустріч між представниками факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України та факультету землевпорядкування і водного господарства Університету Вітовта Великого (м. Каунас, Литва).

        На основі попередньої зустрічі 16 квітня 2021 року було досягнуто домовленості щодо подальшого розвитку співпраці у напрямку подвійних дипломів. У цій події взяли участь декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та координатор міжнародних програм факультету землевпорядкування В'ячеслав Богданець, у той час як до складу делегації литовських колег увійшли: директор інституту землеустрою та геоматики факультету землевпорядкування і водного господарства Йоланта Вальчукієне і доцент інституту землеустрою та геоматики Віргінія Гурскієне.

 

    На цей раз робочу зустріч було присвяченню питанням погодження навчальних планів магістрів за спеціальністю “Геодезія та землеустрій” у НУБіП та спеціальності “Land Use Planning” Університету Вітовта Великого. Координатор міжнародних програм факультету землевпорядкування доцент В’ячеслав Богданець ґрунтовно проаналізував структуру та зміст магістерських програм, особливості комплексу навчальних дисциплін потенційної магістерської програми і її перспективи за даним напрямом.

 

 

    Сторонами досягнуто домовленості розвивати співпрацю у напрямі спільних сучасних магістерських програм, які б зацікавили потенційних абітурієнтів, адже понад три чверті змісту магістерських навчальних програм збігаються або подібні.
    Погодити план подальших дій домовилися на наступній зустрічі, що запланована на 18 травня.


В'ячеслав Анатолійович Богданець,
координатор міжнародних програм факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook