Організоване проведення очних навчальних занять, літньої екзаменаційної сесії та завершення весняного семестру – на порядку денному наради із заступниками деканів та директорів з навчальної роботи

19 травня 2021 року
     18 травня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася нарада із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ з навчальної роботи, участь у якій взяли начальник навчального відділу Віктор Шевчук та заступники Оксана Зазимко, Олена Колеснікова та Олег Бачинський. Проректор наголосив, що від тепер такі наради стануть регулярними та проводитимуться третього вівторка кожного місяці.

  

     Василь Дмитрович ознайомив присутніх з порядком денним наради та наголосив, що після тривалих карантинних обмежень на сьогодні на очному навчанні в університеті перебуває майже п’ять тисяч студентів. А це вимагає дотримання усіма учасниками освітнього процесу, як студентами так і викладачами, санітарно-епідеміологічних норм в умовах карантинних обмежень, а саме: носіння масок, дезінфекція рук, уникання скупчень людей тощо. Тому усім учасникам наради роздали відповідні пам’ятки.

     Нагадаємо, що в університеті з 11 травня розпочалося та триває вже 2-й тиждень очне навчання (лабораторні, практичні робіти та семінарські заняття) у студентів випускних 4 повного та 2-3 курсів скороченого терміну навчання. А з 17 травня розпочалося та триватиме до 28 травня очне навчання студентів 2-3 курсів, у тому числі і найближчі дві суботи 22 та 29 травня, а потім студенти складуть літню екзаменаційну сесію. Тому навчальний та навчально-методичний відділи спільно з деканатами та дирекціями ННІ здійснюють щоденний моніторинг присутності студентів на заняттях, а середній відсоток відвідування становить більше 80 %.
     Не залишилося без уваги на нараді і питання організованого проведення літньої екзаменаційної сесії, яка вже триває для студентів 1 курсу бакалаврату та першого року навчання магістратури у дистанційному форматі. До речі, розклади її проведення заздалегідь оприлюднено на офіційних веб-сторінках факультетів та ННІ у відповідних рубриках.

  

     Начальник навчального відділу Віктор Шевчук підняв перед присутніми заступниками деканів та директорів питання забезпечення організованої реєстрації випускників бакалаврату всіх факультетів та ННІ університету на єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури. Він зазначив, що реєстрація вже розпочалася 11 травня та триватиме до 3 червня, а станом на понеділок 17 травня вже зареєструвалося 710 осіб, у т.ч 25 з інших ЗВО, а це майже половина із понад 1500 випускників бакалаврату цього року нашого університету.

     Оксана Зазимко проінформувала учасників наради про стан подачі деканами та директорами матеріалів до каталогів навчальних планів та освітніх програм, необхідність своєчасного оформлення наказів на практичне навчання та стипендіальне забезпечення, а також особливості оформлення додатків до дипломів нового зразка. Олена Колеснікова наголосила на необхідності контролю за своєчасним поданням студентами випускних кваліфікаційних бакалаврських та магістерських робіт для перевірки на ознаки плагіату та організованому завершенні семестру для випускних курсів.

     На завершення Василь Дмитрович поставив перед присутніми заступниками деканів факультетів та директорів ННІ конкретні завдання щодо організованого проведення навчальних занять в очному форматі завершення, проведення літньої екзаменаційної сесії, а надалі і запланованих навчальних та виробничих практик у 2 семестрі 2020-2021 навчального року.

Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook