СТАРОСТАТ: ОБГОВОРЕННЯ УМОВ ЗАВЕРШЕННЯ СЕМЕСТРУ

29 квітня 2021 року
   27 квітня 2021 року у дистанційному форматі відбулися збори старост академічних груп механіко – технологічного факультету, з використанням платформи Cisco Webex Meetings.

   На зібранні обговорювалися важливі питання завершення навчального процесу у поточному семестрі.
   Декан факультету, Вячеслав Братішко, заступники декана, Ігор Сівак і Володимир Скібчик, ознайомили старост з розкладами складання сесії здобувачами вищої освіти бакалаврату і магістратури та наголосили на змінах у графіку навчального процесу, зокрема, на продовженні навчання студентів не випускних курсів на два тижні, в очному режимі, з метою підвищення якісної складової засвоєння знань у форматі проходження практичних і лабораторних занять. Увазі старост були представлені сформовані розклади занять, на період очного навчання, та розклад навчальних і виробничих практик, які будуть проходити очно в лабораторіях факультету, відокремлених підрозділах університету і провідних компаніях аграрного сектору країни. Студенти випускних курсів, також, мають пройти два тижні очного навчання із складанням сесійного контролю та відповідально підготувати випускні бакалаврські роботи і проекти до захисту перед екзаменаційними комісіями.

   Після оцінки можливих викликів та жвавої полеміки учасників зібрання – узгоджені загальні рішення:
1. Студенти 1 курсу бакалаврату та першого року магістратури – складають сесію дистанційно з 17 травня до 5 червня 2021 року.
2. Студенти 1 курсу скороченого терміну навчання, 2 – 3 (не випускних) курсів – проходять очне навчання, в період з 17 травня до 28 травня 2021 року, згідно сформованого розкладу, та складають сесію з 31 травня до 18 червня 2021 року.
3. Студенти 2 і 4 курсів (випускні) – проходять очне навчання та складають сесію з 11 травня до 22 травня 2021 року, крім того, у вказаний період, відвідують курси підготовки до складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови, згідно розкладу.


Ігор Сівак, заступник декана механіко – технологічного
факультету з навчальної і виховної роботи

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook