Всеукраїнський турнір для шкіл і коледжів - нова профорієнтаційна ініціатива кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

29 квітня 2021 року

     За ініціативи та організаційної підтримки колективу, кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту проведено ряд весняних профорієнтаційних заходів.

22-26 березня 2021 року було проведено І Всеукраїнський турнір «Управлінські перегони», де 194 студенти із 27 коледжів з різних областей України показали свої знання з менеджменту та проявили свої управлінські здібності, працюючи над кейсом «Фінансовий менеджер». Серед учасників було відзначено авторів 10 найцікавіших відповідей, яких нагороджено призами і дипломами І ступеня та 38 учасників, яких відзначено дипломами першого та другого ступеня.

5-9 квітня 2021 року відбувся ІІ Всеукраїнський турнір «Управлінські перегони», який організовано для школярів України, де 70 учнів 24 навчальних закладів показали свої знання з менеджменту та проявили свої управлінські здібності, працюючи над кейсом «Фінансовий менеджер». 18 учнів зайняли призові місця, були нагороджені дипломами І-ІІІ ступеня та діловими щоденниками.

14-15 квітня 2021 року для студентів вищих навчальних закладів проведено V Всеукраїнський конкурс студентських проєктів «ВІД ІДЕЇ ДО УСПІХУ», в якому взяли участь 30 студентів із 6 навчальних закладів. 8 студентів-переможців були нагороджені цінними подарунками від роботодавців, які були запрошені в журі конкурсу.

Окрім дипломів та подарунків кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту переможцям було запропоновано подарунковий курс «Стрес-менеджмент та конфліктологія», який проводиться кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту у співпраці з кафедрою психології. На цей курс зареєструвалось 47 учасників із 17 навчальних закладів.

Розпочато курс було 27 квітня з тренінгу-лекції «Стрес: природа і шляхи подолання стресу» - д.е.н., професора, член-кореспондента НАН України, завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Шинкарук Лідії Василівни. Лідія Василівна представила стадії стресу, чинники впливу на його появу, правила розуміння свого рівня стресу та основні шляхи з його подолання.

Завершила кафедральну частину курсу Дєліні Марина Миколаївна д.е.н., професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту тренінг-лекцією «Управління конфліктами». В ході зустрічі учасники мали можливість дізнатись чи завжди конфлікт є поганим, розібратись із типами конфліктів та причинами їх виникнення. Також Марина Миколаївна провела тест «Чи конфліктна Ви людина?», розповіла про стадії розвитку конфліктів, а також як запобігти ескалації конфлікту та окреслила шляхи вирішення конфліктів. Завершила тренінг тестом «Оцінка тактики переговорів у конфліктах».

Після завершення частини курсу-тренінгу кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту було передано естафету кафедрі психології, яку прийняла Афанасенко Лариса Анатоліївна, к.психол.н, доцент кафедри з тренінг-лекцією «Мій життєвий вибір: потаємність чи відповідальність».

 

Всіх учасників наших профорієнтаційних заходів щиро запрошуємо продовжити своє навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент»!

Умови вступу для випускників шкіл за посиланням https://nubip.edu.ua/node/19922

Умови вступу для випускників коледжів за посиланням https://nubip.edu.ua/node/12942

Умови вступу для випускників закладів вищої освіти за посиланням https://nubip.edu.ua/node/5744

Биховченко В.П.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook