Новий поштовх міжнародній співпраці з Інститутом агарного розвитку транзитних економік Лейбніца (IAMO)

21 квітня 2021 року
     Сприяння соціально економічному розвитку сільських територій та розвитку сільськогосподарського виробництва є місією університету. В цьому аспекті інтернаціоналізація університету спрямована на пошук та імплементацію найкращих практик. З цією метою булло домовлено з директором Інститутом агарного розвитку транзитних економік Лейбніца (IAMO) проф. Томасом Глаубеном про відновлення співпраці в частині підготовки та реалізації спільних наукових досліджень.

     20 квітня відбулися онлайн-перемовини між ректором НУБіП України Станіславом Ніколаєнко та директором IAMO проф. Томасом Глаубеном. Один з випускників економічного факультету НУБіП України д-р Олександр Перехожук, що нині працює старшим дослідником IAMO був присутній на зустрічі та саме він в подальшому займатиметься розвитком спільної співпраці.
     На зустрічі керівників інституцій було обговорено бачення обох сторін щодо подальшого розвиток співпраці.

     Проф. Глаубен представив інститут, зазначивши про його унікальність, яка полягає в тому що інститут, як дослідницька установа має право працювати (здійснювати наукові дослідження за межами Німеччини. Близько 70 % дослідників є вихідцями з тих країн в яких Інститут провадить свої дослідження.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook