Факультет землевпорядкування відкрив свої двері вступникам 2021!

17 квітня 2021, 12:30

    Вже традиційний День відкритих дверей, на якому абітурієнти та їхні батьки мали змогу ближче познайомитися з факультетом землевпорядкування, пройшов цього разу не зовсім традиційно. Особливістю було те, що вже вдруге зустріч проходила в онлайн-форматі. Це дало змогу всім бажаючим познайомитися з факультетом, оглянути місцевість довкола, зазирнути у студентський гуртожиток, не виходячи з дому. Навіть в умовах карантину абітурієнти мали можливість побачити, як і чим живе факультет, а також познайомитися з його викладачами і студентами, почути з перших вуст про переваги навчання тут.


    За допомогою дрона, яким керував декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, випускники шкіл та коледжів побачили навчальний корпус №6, що закріплений за факультетом і територію навколо нього: гуртожиток, близькість до Голосіївського парку, розміщення між двома станціями метро.
    


   Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко познайомив гостей з гуртожитком та умовами проживання студентів. З кожним роком тут стає все краще. Ремонтні роботи місцями ще тривають. Все робиться для того, щоб розмістити першокурсників і створити їм комфортні умови для проживання.

 

 

    Щоб абітурієнти відчули себе частиною провідного факультету країни у сфері геодезії та землеустрою, до розповіді долучилися студенти бакалаврату Дарина Коломієць, Анастасія Негода, Владислав Никонець та магістри першого року навчання Марія Місяйло і Яна Янченко. Більшість з них успішно поєднують навчання з роботою за спеціальністю. Факультет землевпорядкування дає прекрасну базу знань та навичок, які сприяють всебічному розвитку та подальшому фаховому зростанню. Та студентське життя – не лише навчання. На факультеті працює Студентська організація, наукові гуртки. Студентський актив організовує різноманітні заходи, конкурси, квести. Крім того в НУБіП існують спортивні, художні гуртки, інструментальні, вокальні ансамблі, хореоографічні колективи, народний ансамбль пісні і танцю «Колос», народний студентський театр «Березіль». Кожен може обрати за смаком.


    Про особливості і переваги навчання на факультеті землевпорядкування розповіли представники професорсько-викладацького складу: завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук, завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин, завідувач кафедри управління земельними ресурсами Ольга Дорош, завідувач кафедри земельного кадастру Віктор Заяць, доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антоніна Москаленко.


    Завершилась онлайн-зустріч приємним спілкуванням декана та абітурієнтів. Багато питань прозвучало про умови вступу, навчання, вартість навчання. Відповіді допомогли абітурієнтам краще зрозуміти всі особливості вступу у 2021 році для випускників шкіл, коледжів і інших навчальних закладів, а також перспективи навчання на факультеті землевпорядкування. Така увага з сторони майбутніх вступників лише підкреслює те, вони зацікавлені у подальшому навчанні. І ми будемо раді бачити їх у лавах студентів нашого Університету.

Якщо ви маєте запитання, то будемо раді допомогти вам в соцмережах та месенджерах:

Катерина Лук’янчук,
асистент кафедри геодезії та картографії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook