Готуємося до дня відкритих дверей та вирішуємо організаційні питання: чергова адміннарада керівництва факультету

13 квітня 2021 року

13 квітня чергова адміннарада гуманітаріїв розпочалася із традиційного звіту завідувачів випускових кафедр щодо ліквідації фінансової заборгованості студентами факультету. Ситуація суттєво покращилася, але лишаються питання, які можна вирішити лише колективною співпрацею. Також завідувачі кафедр повідомили в.о. декана факультету Інну Савицьку щодо готовності до представлення освітніх програм.

Окремим питання на нараді прозвучав звіт завідувача кафедри управління та освітніх технологій Сергія Кубіцького про стан забезпеченості дисциплін кафедри електронними навчальними курсами. Розгорнутий звіт продемонстрував грунтовне володіння науково-педагогічним персоналом кафедри сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями і готовність продовжувати роботу над атестацією існуючих курсів.

Важливі акценти розставила Інна Миколаївна під час аналізу результатів перевірки представниками деканату проведення навчальних занять на денній і заочній формі. Прозвучали зауваження до культури спілкування, інформаційної компетентності студентів під час відвідування онлайн-занять, проблеми з ідентифікацією учасників онлайн-занять тощо.

Триває підготовка до онлайн-зустрічі з абітурієнтами у рамках традиційного дня відкритих дверей НУБіП України, який заплановано на 17 квітня 2021 року. Деканат отримав від кафедр списки запрошених, проаналізував і технічно готовий забезпечити ефективну роботу під час зустрічі.

Також на адміннараді було проаналізовано надходження від госпрозрахункових підрозділів. Це, як завжди, професійно зробила заступник декана факультету Світлана Харченко. Обговорені потенційні наукові послуги, які могли б надавати кафедри у разі появи зацікавлених замовників тощо.

Вже традиційно наприкінці проаналізовано ситуацію в інформаційній політиці кафедр факультету на головному порталі НУБіП України. Протягом минулого тижня всі кафедри опублікували свої дописи відповідно до графіку. Черга була за кафедрами журналістики та мовної комунікації, фізичного виховання, міжнародних відносин і суспільних наук. Позапланові дописи на порталі пройшли від кафедр педагогіки, соціальної роботи та реабілітації, міжнародних відносин і суспільних наук, психології.

Чекаємо цього тижня на дописи від кафедр культурології та психології, а вже наступного тижня дописи підготують кафедри філософії та педагогіки.

Прес-центр деканату

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook