Результати проведення І Всеукраїнського турніру «Управлінські перегони»

30 березня 2021 року

   22-26 березня 2021 року кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту було проведено І Всеукраїнський турнір «Управлінські перегони», де 194 студенти 27 коледжів різних областей України показали свої знання з менеджменту та проявили свої управлінські здібності, працюючи над кейсом «Фінансовий менеджер».


   Під час оголошення результатів 26 березня Голова журі, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук подякувала викладачам-керівникам учасників за професійну майстерність, невтомність, відповідальність, педагогічний талант та душевну щедрість у підготовці студентів до турніру, що запалили в студентських серцях вогник допитливості та віри в себе.

   Професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н. Марина Миколаївна Дєліні подякувала учасникам за активну участь у турнірі. Відзначила, що у більшості студентів відповіді були не тільки ґрунтовними, глибокими, аргументованими та всебічними, а ще й креативними, тому журі було дуже важко визначити найкращі роботи. Марина Миколаївна продемонструвала найцікавіші рішення кейсу і обговорила з учасниками проблему, яка була запропонована до вирішення в турнірі, завдяки цьому учасники змогли побачити як методи контролю впливають на прийняття управлінських рішень. Звернула увагу на важливість не тільки аудиторного навчання, а й самоосвіти.

   В подарунок усі учасники турніру та їхні наукові керівники запрошені на безкоштовний курс «Стрес-менеджмент та конфліктологія» під керівництвом завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Шинкарук Л.В., який проводитиметься 5-7 квітня 2021 року на платформі ZOOM о 17:00 за посиланням: http://surl.li/oosr.
   Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту щиро вітає та дарує навушники авторам найцікавіших рішень кейсу «Фінансовий менеджер», якими стали:
Гиря Олександр (Малинський лісотехнічний коледж)
Дорубець Діана (Новокаховський приладобудівний фаховий коледж)
Закутій Христина (Гусятинський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя)
П'єнтак Маргарита (Відокремлений структурний підрозділ Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету)
Капустіна Яна (Новокаховський приладобудівний фаховий коледж)
Олексієнко Анна (Класичний фаховий коледж СумДУ)
Кухта Дарія (Новокаховський приладобудівний фаховий коледж)
Шевчук Іванна (Бердичівський коледж промисловості, економіки та права)
Ластовецькая Діана (Новокаховський приладобудівний фаховий коледж)
Тішанська Маргарита (Київський фаховий коледж прикладних наук)
   Всі учасники турніру отримають сертифікати.


   Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту запрошує всіх учасників для продовження навчання на факультеті аграрного менеджменту, спеціальність 073 «Менеджмент» за скороченим терміном.
   Для цього необхідними є:
- наявність сертифікату ЗНО з української мови,
- наявність сертифікату ЗНО на вибір: з історії України, іноземної мови, біології, географії, фізики або хімії,
- фахове вступне випробування.
   Подробиці: https://nubip.edu.ua/node/12942.
   Початок прийому заяв та документів 14 липня 2021 року.

 
Биховченко В.П.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook