Як правильно організувати складську логістику з максимальною ефективністю та мінімальними витратами?

25 березня 2021 року

   Відповіді студенти 2-го курсу спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту шукали на онлайн зустрічі із експертами. У межах вивчення дисципліни «Логістика» та задля посилення практичної складової якісної підготовки студентів 25 березня вони брали участь у вебінарі «Поговоримо про складську логістику», де були розглянуті реальні кейси зі свіжою інформацією без H2O та почуті експертні погляди з двох країн: України та Польщі.

 

 

   Програма онлайн-івенту включала виступи провідних фахівців та практиків у галузі. Зокрема:

  • Антона Цимбала – комерційного директора групи логістичних компаній Zammler Group. Тема: «Складська логістика України». 
  • Андрія Кривуня – експерта з діджитал рішень у «LINDE MATERIAL HANDLING UKRAINE LLC». Тема: «Ефективне та безпечне управління парком складської техніки». 
  • Анни Влодарчик-Хвесюк – комерційного директора міжнародного логістичного оператора «Success Logistic Group. Тема: «Роль митного складу в ланцюгу поставок». 
   У теперішній ситуації найцінніше – це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог. 
   Студенти активно брали участь та ставили запитання, зокрема, і щодо проходження стажування в організаціях, що були представлені на заході.
 
Наталя Драгнєва
доцент кафедри 
менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook