ВЕЛИКИЙ БУХГАЛТЕРСЬКИЙ СЕМІНАР

25 березня 2021 року

 

125 березня відбувся Великий бухгалтерський семінар (онлайн) «Все про новації-2021», ініціатором якого виступилакомпанія «Київська бухгалтерська служба» 7eminar - найбільша освітня платформа для бухгалтерів та фінансистів. Участь у семінарі взяла викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Валентина РУДНИК.

Основними тематичними розділами семінару були: «ПДВ: практика та поради, зміни до форм податкової накладної та податкової декларації», «Бухгалтерський облік і податок на прибуток, Податок на прибуток: звітність по-новому», «Праця і заробітна плата. Зарплатні зміни та ребуси: нова квартальна звітність, середня зарплата», «Податкові та трудові перевірки: правила-2021», ФОП-2021: нові вимоги та пільги «Не проста «спрощенка» – деякі особливості окремих операцій на єдиному податку».

23

Лекторами виступали авторитетні експерти з обліку, податків і фінансів: Тимур АЛІЄВ, Сергій ДРОБОТТЯ, Тетяна МОЙСЕЄНКО, Мар’яна КАВИН та Олександр СМИРНОВ.

45

Останні зміни в законодавстві стосовно обліку, звітності та особливостей оподаткування підприємств, зміни і особливості ведення кадрових документів, трудових договорів, тонкощі процесів перевірок  – все це було викладено в доступній формі, професійною мовою, з величезною кількістю прикладних ситуацій професіоналами –практиками протягом шестигодинної зустрічі. 

Питання семінару були з великою зацікавленістю сприйняті учасниками і викликали жваву дискусію та обговорення у чаті. Подальша участь у подібних заходах сприятиме підвищенню рівня професійної підготовки викладачів.

Валентина РУДНИК,
викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook