У НУБіП готують реальні магістерські роботи, готові до впровадження у виробництво: подяка Асоціації «Морозиво і заморожені продукти»

24 березня 2021 року
     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист від президента Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» Ігоря Бартковського, у якому висловлена подяка за багаторічну плідну співпрацю.

 

     Зокрема сказано, що матеріали наукових досліджень магістрів, надіслані деканом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ларисою Баль-Прилипко корисні для виробників харчових продуктів, адже створювані ексклюзивні полікомпонентні м’ясні продукти відповідають сучасним вимогам оздоровчого харчування та дозволять знизити ризик багатьох захворювань, в т.ч. коронавірусних інфекцій. Крім того, це дозволить підвищити конкурентоспроможність підприємств.
     Відмічається і важливість співпраці університету із виробниками, що є одним з визначальних факторів підготовки реальних інноваційних магістерських робіт для впровадження у виробництво під замовлення переробних підприємств, компаній і торгових мереж. А ідеї створення ексклюзивних м’ясних продуктів в НУБіП є настільки актуальними, що асоціації направила матеріали цих наукових досліджень на всі підприємства, які є її членами, та розмістила їх на своєму офіційному сайті.

Ірина Кушніренко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook