Вступило в дію оновлене Положення "Про навчально-інформаційний портал НУБіП України"

15 березня 2021 року

Прийнято, підписано та вступило в дію оновлене Положення "Про навчально-інформаційний портал НУБіП України":

https://docs.google.com/document/d/1b9tisqWOj9OsfGlvaX0j61I4FzX9tu8xpjUc2byugxo/edit?usp=sharing

Скоро офіційна версія буде і на офіційному сайті університету (https://nubip.edu.ua/node/12654).

Нове та важливе в положенні:

1. Уточнено структуру ЕНК (розділ 3) та виписано, якими повинні бути кожен тип ресурсу (пп. 3.6-3.10). Прописано обов'язковий набір елементів для кожного ЕНК (п.3.5). Зверніть увагу, що при невеликих годинах, виділених на самостійну роботу, немає потреби для неї робити окремі завдання (п. 3.8.3). Кількість завдань для здачі студентами не повинна перевищувати кількості запланованих (з деканату) занять (пар), з врахуванням окремих занять на модульний контроль (п.3.8.2).

2. Змінено процедуру атестації ЕНК (розділ 5). Скорочено процедуру описано на https://elearn.nubip.edu.ua/mod/folder/view.php?id=338287. Основний розгляд та рекомендацію до атестації ЕНК тепер проходить на факультеті (п. 5.6). До комісії подається витяг з навчально-методичної ради факультету/ННІ з рекомендацією до розгляду. Анкети для рецензента, відповідального та гаранта програми, а також форма витягу з навчально-методичної ради подано на вказаній сторінці на elearn.nubip.edu.ua. До атестації не приймаються ЕНК без забезпечення необхідного мінімуму (п. 5.5.3). Будь ласка, зверніть увагу на п.5.12 - за один раз автор може подати лише один ЕНК (решта - у співавторстві).

3. Розписано правила обліку використання ЕНК для наступного запису результатів до рейтингу викладачів (розділ 6). В якості використання розглядатимуться атестовані (переатестовані) ЕНК (п.6.2) із заповненим Журналом оцінок (п.6.6). Окремі роботи (при більшості неоцінених завдань) не враховуватимуться. Також вводиться коефіцієнт вчасності перевірки надісланих завдань викладачами (п. 6.7). Тобто, викладач повинен не відкладати перевірку надісланих студентами робіт, а первіряти їх максимально можливо швидко.

 

Ю. Харкевич, за матеріалами ЦДТ навчання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook