Студентський кампус: в гуртожитках тривають ремонти!

12 березня 2021 року
     Незважаючи на карантин в країні у гуртожитках студентського містечка активно працюють ремонтні бригади задля покращення побутових умов проживання студентів.

     Слідом за 4-м гуртожитком, де перекриття підлоги вже закінчили, до аналогічних робіт приступили і у інших гуртожитках. Паркет, який давненько вже віджив своє, на 1 поверхах гуртожитків № 6 та № 7 перекрили плитою ОСБ, на яку постелили сучасний лінолеум.
     Лінолеум таркетт – це оптимальне покриття підлоги, що характеризується щільністю та підвищеною міцністю. Працівники вирівняли паркет, заповнили прогалини та міцно закріпили настил гвинтами. Основою для оздоблювального шару стали плити OSB.

  

  

     У гуртожитку № 6 де проживають студенти двох факультетів – ветеринарної медицини та гуманітарно-педагогічного факультету, для належного функціонування та охайного вигляду постелили лінолеум у спортивній залі та в кімнатах для поселення студентів нового набору. В холі гуртожитку триває заміна великих старих вікон на нові енергозберігаючі металопластикові вікна – це допоможе знизити тепловитрати у зимовий період, поліпшить мікроклімат у гуртожитку та покращить естетичний вигляд будівлі студентського містечка. Вікна в хол придбані факультетом ветеринарної медицини за сприяння декана Миколи Цвіліховського.

  

     Підвищення рівня комфорту для мешканців гуртожитків студентського містечка вимагає неабияких зусиль. Але досягнення високих показників якості умов проживання студентів – є однією з головних цілей, які Університет прагне досягти за будь-яких умов!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook