Студентка Ніжинського фахового коледжу – переможниця обласного етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

13 березня 2021 року
     Традиційно щороку, напередодні Шевченківських днів, проходить обласний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цього року Ніжинський фаховий коледж НУБіП України на конкурсі представляла студентка групи ОН 191 Здрок Марія.

     Перед учасниками було поставлене непросте завдання: створити есе на тему: «Яким я бачу пам’ятник Тарасові Шевченку», запропонувавши місце, де він буде встановлений, матеріал, форму, цитати з творів поета, які можна було викарбувати на постаменті. Здрок Марія із завданням справилася на відмінно, вона стала переможницею, отримавши диплом І ступеня, залишивши позаду 14 учасників із коледжів негуманітарного спрямування.

     6 березня Марія взяла участь у підсумковому етапі мовно-літературного конкурсу, який проходив у Чернігівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського, який розпочався нагородженням переможців обласного рівня.
     Диплом І ступеня та цінні подарунки – це підсумок старанної, відповідальної та кропіткої роботи. Тож вітаємо Здрок Марію із заслуженою перемогою та бажаємо й надалі успішного подолання вершин.

     Висловлюємо подяку викладачу дисциплін «Українська мова» і «Українська література» Кислій Ользі Миколаївні за сумлінне виконання своїх обов’язків та якісну підготовку студентки до участі в конкурсі.

Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook