Випускники Ірпінського академічного ліцею НУБіП України познайомилися із перспективами навчання в університеті

11 березня 2021 року

Кафедра педагогіки завжди охоче співпрацює з усіма закладами освіти, у першу чергу – з відокремленими підрозділами університету. Кілька років тому до числа друзів кафедри додався новий партнер - Ірпінський академічний ліцей Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Зважаючи на карантинні обмеження в зв’язку з пандемією, пов’язаною з COVID -19, формат заходів дещо змінився і тепер такі зустрічі відбуваються в онлайн режимі, але основна мета співпраці незмінна – об’єднати зусилля і спільно діяти в рамках науково-дослідницької діяльності, навчальної, профорієнтаційної та позашкільної роботи з учнівською молоддю. Також маємо на меті підтримувати обдарованих дітей, сприяти їх всебічному розвитку, формувати в них життєво важливі уміння та навички.

Так, у рамках декади профорієнтаційної роботи, для учнів 11-х класів Ліцею відбулася зустріч із заступницею секретаря приймальної комісії НУБіП України Палицею Юлією Василівною, яка розповіла майбутнім абітурієнтам про умови вступу до університету в 2021 році, та доцентом кафедри педагогіки Єреськом Олегом Вікторовичем, який детально розповів про Гуманітарно-педагогічний факультет, ознайомив із цікавими локаціями університету, доступно і креативно представив спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті і безпосередньо для яких кафедра педлагогіки є випусковою.

Варто зазначити, що НУБіП України – один із найстаріших закладів освіти – значно розширив перелік спеціальностей за якими випускники можуть бути затребуваними у різних галузях різних секторів господарства. Спілкуючись із ліцеїстами після зустрічі, відгуки учнів були позитивними. Коваль Естер, учениця 11-Б класу: «Насамперед, було цікаво познайомитись із самим університетом, а також дізнатись про те, що є змога взяти участь у олімпіадах та мати можливість отримати додаткові бали до результатів ЗНО при вступі. Також новинкою для мене був той факт, що є можливість отримати подвійний диплом по закінченню університету (український та закордонний). Ми дуже дякуємо за надану нам можливість, хоч і не офлайн, але детально познайомитись із одним з кращих закладів вищої освіти – НУБіП України».

Малюкова Валерія, учениця 11-Б: «Круто, що універ має декілька ННІ, багато факультетів, входить у число кращих вишів України. А, ще для мене було новим і цікавим те, що в далекому 1903 році, тобто 118 років тому в університеті працював такий відомий всьому світу вчений, науковець, як Д.І. Менделєєв, який є винахідником «Періодичної системи хімічних елементів Менделєєва». Дякуємо за цікаву та вичерпну інформацію і за те, що приділили нам свій час».

Адміністрація та колектив ліцею щиро дякує керівництву університету, гуманітарно-педагогічного факультету, викладачам за цікаву та змістовну зустріч

 

Світлана Березинець,
директор Ірпніського академічного ліцею НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook