Аспірант гуманітарно-педагогічного факультету Сергій Михнюк очолив Раду аспірантів НУБіП України

25 лютого 2021 року
24 лютого відбулася звітно виборча конференція Ради аспірантів Національного університету біоресурсів та природокористування України, делегатами якої стали 74 аспіранти різних факультетів та форм навчання.

     Із вступним словом звернувся до аспірантів Володимир Отченашко, який наголосив на важливості існування Ради аспірантів НУБіП України, відзначив активність аспірантів у суспільному житті університету. Ректорат університету сприятиме талановитій науковій молоді у проходженні міжнародних стажувань, реалізації спільних наукових проєктів з нашими іноземними партнерами, а також буде активно долучати аспірантів до досліджень, які проводяться в нашому виші.

     Анна Якимовська у своєму звіті доповіла про активну участь аспірантів університету у конференціях, круглих столах, відкритих лекціях, фестивалі студентської науки, міжнародних програмах та інших заходах. Анна подякувала завідувачу відділу аспірантури Олені Барабаш та всій команді і вручила грамоти активу Ради аспірантів, які доклали зусиль до розвитку організації.

  

  

     Потому зі своєю стратегією виступила кандидат на посаду голови Ради аспірантів від юридичного факультету Лебідь Інна Вона відзначила необхідність продовження захисту та реалізації прав, інтересів та обов’язків аспірантів у всіхсферах їх діяльності.

     Натомість інший кандидат на посаду, аспірант гуманітарно-педагогічного факультету Сергій Михнюк запропонував зупинитися на розвитку п’яти основних напрямках роботи Ради аспірантів, а саме: 1) освіта; 2) науково-дослідницька робота; 3) академічна мобільність; 4) співпраця з організаціями НУБіП України та інших ЗВО; 5) побут та дозвілля аспірантів. Сергій наголосив на важливості співпраці студентської організації, ради аспірантів та молодих вчених у реалізації нових наукових проєктів.
     З уточнюючими питаннями до кандидатів зверталися делегати зборів, зокрема Єлизавета Зеленська попросила Сергія Михнюка деталізувати напрям «побут та дозвілля аспірантів».

  

    На багаточисельні питання, аспіранти отримали вичерпні відповіді кандидатів.

     Аспіранти більшістю голосів обрали новим головою Ради аспірантів Національного університету біоресурсів і природокористування України Сергія Михнюка.


Дружна команда Ради аспірантів вітає Сергія з обранням на посаду голови і бажає успіхів і натхнення у творчій роботі!

Анна Якимовська,
голова Ради аспірантів
Михайло Матвєєв,
секретар Ради аспірантів

 

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook