9 лютого – День безпечного Інтернету 2021

9 лютого 2021 року

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більше того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Викладачі фахових дисциплін циклової комісії фундаментальних дисциплін та комп`ютерних технологій Дулова Олександра і Ясінський Олександр разом зі студентами ІІ-ІV курсу спеціальності «Комп`ютерна інженерія» взяли участь у заходах Мережевої академії Cisco, присвячених Дню безпечного Інтернету 2021. Усі учасники мали змогу перевірити себе, а саме: пройти тестування «Протестуй безпечність своєї поведінки в цифровому світі», позмагатись один з одним на знання термінів кібербезпеки, а також пройти курс «Вступ до кібербезпеки». По завершенню курсу кожен учасник отримав сертифікат від академії.

Для того, щоб дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається в світі та Україні, слідкуйте за хештегами #SID2021 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.

 

Олександра Дулова,

голова циклової комісії фундаментальних дисциплін

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook