Контроль за відвідуваністю та успішністю онлайн: механіко-технологічний факультет застосовує сучасні технології в освітньому процесі

18 лютого 2021 року
     Як відомо, якість та рівень підготовки фахівців залежить від форми, змісту та методів сприйняття знань. При цьому якісна організація освітнього процесу та щоденний моніторинг результатів навчальної діяльності студентів дозволяють досягти максимальної ефективності навчання.

     З метою підвищення успішності студентів факультету, упередження утворення академічної заборгованості та оперативного контролю за відвідуваністю аудиторних і дистанційних занять механіко-технологічний факультет в новому навчальному семестрі розпочав застосовувати мережеву платформу ATOMS.UA з інтегрованими освітніми сервісами, такими як Електронний журнал та Електронний розклад. Ця платформа може виступати як повноцінна заміна паперових носіїв і рекомендована Міністерством освіти і науки України для використання в закладах освіти.

     Розробник платформи надав можливість користування системою безкоштовно та активно співпрацює з факультетом щодо внесення до системи змін, налаштувань та додаткових функцій.
     На даний час до платформи Атомс приєднані всі студенти механіко-технологічного факультету денної форми навчання та викладачі, які беруть участь у проведенні занять. Принагідно висловлюємо вдячність викладачам нашого та інших факультетів за розуміння та бажання використовувати сучасні інформаційні технології в освітній діяльності.
     Електронний журнал можна вести з будь-якого зручного пристрою - комп’ютера, планшету, телефону, який має вихід в інтернет. Використання цієї платформи дозволяє оперативно контролювати відвідуваність та успішність студентів, управляти розкладом, надсилати повідомлення.

 

     Для студентів платформа Атомс дає можливість завжди під рукою мати електронний щоденник, в якому є розклад, завдання для самостійної роботи, інформація про поточні оцінки та пропуски занять.

     Два тижні використання електронного журналу дозволила суттєво спростити звітність та контроль за відвідуваністю аудиторних та дистанційних занять, виявити порушення та оперативно на них відреагувати.
     Механіко-технологічний факультет дякує розробникам платформи Atoms.ua – ГО «Фонд підтримки інформаційного забезпечення студентів» за можливість безкоштовного використання зручних інформаційних сервісів.


Ребенко Віктор,
заступник декана
механіко-технологічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook