Включення науково - виробничого журналу «Землеустрій, кадастр і моніторинг земель» до переліку фахових видань України категорії "Б"

15 лютого 2021 року
Кафедра управління земельними ресурсами
Наказом МОН №157 від 9.02.2021 університетський науково - виробничий журнал «Землеустрій, кадастр і моніторинг земель»/ Scientific and industrial journal «Land management, cadastre and land monitoring» ISSN 2518-7325 (Online), ISSN 2306-1677 (Print), включений до Переліку наукових фахових видань України за спеціальністю 051 «Економіка» та присвоєна категорія «Б».
Кафедра управління земельними ресурсами, щиро вітає причетних осіб за успішну атестацію та професійне ведення журналу, а саме  головного редактора Дорош Йосипом  Мирославовичем,  його заступників, членів редколегії та наукового секретаря Бутенко Євгенія Володимировича.

Журнал засновано ще у далекому 2011 році, перші номери вийшли в 2012, а 2013-го журнал увійшов до Переліку наукових фахових видань України, а він вже користується популярністю серед науковців та практиків різноманітних сфер діяльності. За цей час журнал ввійшов до десятка науково-метричних баз  і позиціонується профільним серед фахівців України та Європи у сфері землеустрою, моніторингу, кадастру, просторового розвитку, сталого земле- та природокористування,  землевпорядної освіти, а також інших проблем розвитку суспільних відносин чи входження України в міжнародні економічні інститути.

Редакція журналу запрошує студентів, аспірантів, докторантів, науковців чи науково-педагогічних працівників, практиків та інших зацікавлених сторін до подання статей до журналу «Землеустрій, кадастр і моніторинг земель».

 
доцент кафедри, к.е.н.
Євген Бутенко

+380977771189 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook