У навчальному корпусі № 9 облаштовано підвісну стелю і замінено освітлення ігрової зали

11 лютого 2021 року
     Керівництво нашого університету постійно піклується про якість та комфортні умови навчання і проживання студентів НУБіП України. Розбудовується інфраструктура, ремонтуються гуртожитки і корпуси, закуповується нове сучасне обладнання для проведення навчального процесу.

     Також велика увага приділяється реконструкції і облаштуванню спортивного комплексу університету. Вже було замінено штучне покриття на міні-футбольному майданчику, побудовано ще два нові штучні спортивні майданчики, проводяться роботи по відновленню газону на футбольному полі, ремонтуються спортивні зали, облаштовано методичний кабінет для студентів спеціальності «Фізична культура і спорт».
     Наступним кроком у плані реконструкції спортивних споруд є ремонт ігрової зали, облаштування нової роздягальні для студентів і робочого кабінету для проведення дистанційних занять з фізичного виховання. Роботи по виконанню цього плану вже розпочалися і значну частину було зроблено.

     Завдяки вчасному фінансуванню, про що постійно піклується ректор нашого університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко, і злагодженій роботі служб, підпорядкованих проректору з навчально-науково-виробничих питань розвитку і адміністративно-господарської діяльності Валерію Васильовичу Іщенку в ігровій залі навчального корпусу № 9 було облаштовано підвісну стелю і замінено освітлення, що дозволило не тільки збільшити світловий потік з 200 лм до 800 лм, але і значно зменшити енергозатрати.


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook