Ректорат: не втрачаючи якість, ефективно поєднуємо очне та дистанційне навчання

8 лютого 2021 року
     8 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи адміністрації на тиждень, старту очного навчання для студентів-першокурсників та магістрів першого року навчання та продовження дистанційного для студентів інших курсів.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував про результати вибіркової перевірки перебігу навчального процесу протягом минулого тижня, яка зафіксувала високу явку студентів і злагодженість в організації занять. За вихідні до студентського кампусу прибули півтори тисячі першокурсників та магістрів, які сьогодні приступили до очного навчання. Маємо 587 учасників І туру олімпіади для вступу в університету та 208 слухачів підготовчого відділення. Ці показники дещо нижчі минулорічних і тому деканатам і дирекціям, особливо тих спеціальностей, які мають додаткові пільги при вступі, потрібно залучати більше абітурієнтів.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведення засідання ректорату 11 лютого та вченої ради – 12 лютого.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на можливостях проходження міжнародного стажування для науково-педагогічних працівників університету на базі Латвійської університету наук про життя.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах №5 та 11, гуртожитках №4 та 8.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про висування кандидатур на державні премії в галузі науки та техніки і стипендії Президента України, розгляд наукових проектів на фінансування з державного бюджету, який в чергове був перенесений.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організувати гармонійне поєднання очного та дистанційного навчання, ініціювати проведення зборів студентського активу в гуртожитках та старостати за участі деканів, директорів та їх заступників. Оксані Барановській – узгодити проекти порядків денних засідань ректорату та вченої ради. Ігорю Ібатулліну – супроводжувати діяльність Боярської лісової дослідної станції щодо отримання дозволів на лісокористування. Також ректор звернув увагу на виконавську дисципліну.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook