Зустріч-знайомство з Erasmus Student Network за підтримки НЕО в Україні (05.02.21, онлайн)

8 лютого 2021 року

    5 лютого 2020 р. відбулась зустріч працівників відділів міжнародних зав’язків та представників студентського самоврядування з Erasmus Student Network Kyiv (ESN Kyiv). Захід було проведено з метою розбудови співпраці закладів вищої освіти України з ESN Kyiv задля впровадження ефективної Buddy System для іноземних студентів, які приїжджають за обмінами Еразмус+ в Україну та підтримки українських студентів, які їдуть на мобільність до європейських університетів.

 

    До заходу приєдналось понад 40 працівників відділів міжнародних зав’язків та представників студентського самоврядування ТОП-25 ЗВО України за кількістю проєктів Еразмус+: International Credit Mobility (KA107), серед цих університетів також був наший.

 

    Спікерами заходу виступили Світлана ШИТІКОВА, координатор, Національний Еразмус+ офіс в Україні; Єлизавета ПІДОПРИГОРА, президент, Erasmus Student Network Kyiv; Владислав ТАЯНОВСЬКИЙ, менеджер освітніх проєктів, Erasmus Student Network Kyiv, а також іноземні студенти, що були на обміні Еразмус+ в Україні. Під час своїх презентацій спікери представили основну місію, візію, структуру, головні завдання та можливості у співпраці з ESN Kyiv, а також результати впровадження Buddy System для іноземних студентів. 

 

    Хочемо нагадати, що ESN Kyiv (Erasmus Student Network Kyiv) – це неприбуткова студентська організація, яка є частиною всеєвропейської мережі Erasmus Student Network, що працює на волонтерських засадах по принципу “Студенти допомагають студентам”.
Ключові напрями роботи: підтримка іноземних студентів та організація їх перебування в Україні; промоція Програми Еразмус+ в Україні; залучення Еразмус+ алумні.

 

    Якщо ви бажаєте долучитись до цієї організації, та допомагати іноземним студентам відчувати себе комфортніше у нашій країні, знайти нових друзів з усього світу та отримати неоціненний досвід - напишіть нам:

[email protected] Оксана Вітряк

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook