На зустріч другому семестру

8 лютого 2021 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Зимові канікули промайнули швидко і навчальний процес   почався у дистанційному режимі організовано, вчасно, у відповідності з розкладом. Студенти продовжують вже традиційно із натхненням та наполегливістю опановувати навчальні дисципліни.

В другому семестрі нову дисципліну «Агроекологія»  викладачі доцент Анатолій Міняйло та професор Володимир Чайка представили надзвичайно цікаво.

Заняття проходять у теплій та позитивній атмосфері, що сприяє кращому оволодінню новим матеріалом та закріпленню вже пройденого матеріалу з дисципліни «Охорона навколишнього середовища та збереження біорізноманіття», яку викладав минулого року Міняйло Анатолій Анатолійович.

Дистанційне навчання відбувається продуктивно, викладачі намагаються робити все від них залежне для мінімізації незручностей , вони активно почали  взаємодіяти з студентами - їхні заходи щодо організації дистанційки передбачають як онлайн спілкування  за допомогою аудіо і відео комунікації на платформі Zoom, так і офлайн навчання студентів: самостійна робота з навчальними матеріалами, виконання індивідуальних завдань до практичних і лабораторних занять, надсилання робіт на перевірку викладачам, а також онлайн-тестування. Доступ до всієї необхідної інформації, літератури та завдань відкривається студенту після реєстрації   на курсі в системі Еlearn.

 

Однак, дуже не вистачає «живого» спілкування з одногрупниками, друзями, викладачами. Студентське життя насичене та розмаїте, це найкращий період у житті кожної людини. Тому хочеться прожити це життя не на платформах для дистанційного навчання.

Отож, бажаємо усім студентам та викладачам успішного навчального семестру та міцного здоров’я! І вже з нетерпінням чекаємо зустрічі «вживу» на лабораторних та практичних заняттях.

 

Піготувала студентка 3 курсу

К.Радзевич

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook