Перший у 2021 році розгляд дисертаційної роботи на розширеному засідання кафедри терапії і клінічної діагностики

5 лютого 2021 року

 5 лютого 2021 р. о 10:00 на розширеному засіданні кафедри терапії і клінічної діагностики в режимі online відбувся перший у цьому році розгляд кандидатської дисертації. Наукову доповідь на тему: «Терапія і профілактика неспецифічної бронхопневмонії телят з використанням сполук біогенних елементів та рослинних імуномодуляторів» зі спеціальності 16.00.01 «Діагностика і терапія тварин» представила Дробот Марина Вікторівна. Науковий керівник – д.б.н., професор, академік НААН України, декан факультету ветеринарної медицини М.І. Цвіліховський.

Після презентації своєї дисертації М.В. Дробот досить фахово і обґрунтовано відповіла на поставлені їй близько 50 запитань. Надалі, науковий керівник у своєму виступі зауважив досить високий теоретичний і практичний рівень здобувача, актуальність теми дослідження та зрілість Марини Вікторівни як науковця.

Також позитивно оцінили представлену на розгляд дисертаційну роботу рецензенти (Грушанська Н.Г. – д.вет.н., доцент, професор кафедри терапії і клінічної діагностики; Бойко Н.І. – к.вет.н, доцент, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики). Обидва рецензенти дали цінні зауваження, вказали на недоліки, висловили побажання, що однак не були суттєвими, а тому рекомендували кандидатську дисертацію до розгляду на засіданні науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин.

Після обговорення представленої роботи, всіма учасниками розширеного засідання кафедри терапії і клінічної діагностики було одноголосно ухвалено рішення рекомендувати кандидатську дисертацію М.В. Дробот на тему: «Терапія і профілактика неспецифічної бронхопневмонії телят з використанням сполук біогенних елементів та рослинних імуномодуляторів» зі спеціальності 16.00.01 «Діагностика і терапія тварин», після внесення відповідних правок та зауважень, до подальшого розгляду на засіданні науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин НУБіП України.
 
Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики В. Костенко
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook