Міжнародники побачили та відчули "Джокера"

9 жовтня 2020 року

8 жовтня 2019 року студенти групи МВ-18002б разом провели своє дозвілля в кінотеатрі. Після плідної праці на заняттях ми як команда, неочікуване для всіх вирішили піти на прем’єру фільму «Джокер».

Цей фільм викликає різні емоціїї при перегляді, адже описується життя людини з психічним розладом. Більш того, показується процес еволюціїї самого персонажу, як особа дійшла до свого кінцевого стану. Нам, як великим любителям кіно, дуже сподобалась ця кінострічка через велику увагу творців до кожної деталі. Чого варте лише озвучення кожного фрагменту сцени, коли головний герой елементарно просто йде по вулиці: можна почути як шелестять листя під його взуттям.

Саме такі деталі створюють загальну атмосферу фільму та змушують глядача зануритись у кіно. Говорять, що спільні інтереси зближують колектив, і це правда. Обговорюючи фільм, ми стали ближче один до одного ще більше, ніж раніше. Але найголовніше, це те що цю подію можна буде згадати як частина нашого великого, але швидкоплинного студентського життя.

Староста групи МВ-18002

Артур Бруслік

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook