Студентське самоврядування гуртожитку №7 ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження підсумувало доробок 2020 року

31 грудня 2020 року

    У самий переддень новорічного свята відбулась зустріч самоврядування 7-го гуртожитку із завідувачем гуртожитку Ольгою Паламарчук та директором інституту Віктором Каплуном.
    Спершу учасники наради обійшли декілька кімнат, які тільки-но були відремонтовані, для них вже збираються нові меблі. Таких кімнат набереться вже близько десятка.

  Завідувач гуртожитку Ольга Паламарчук як кваліфікований будівельник розповідає про напрацьовані технології ремонтів. Щоб зрозуміти рівень відповідальності за цю роботу, на здивування директора, за кілька годин до початку свята в одній із кімнат ще жваво працювали майстри.

    Затим було неформальне і відверте спілкування зі студентським активом за чашкою чаю із солодощами.

    Нагальні питання щодо дотримання правил проживання, плани ремонтів кімнат, опорядкування прилеглої території, запобігання захворюваності на covid, покращення умов проживання та інфраструктури для організації дозвілля, виселення магістрів, які щойно закінчили навчання і ін., мали і дискусійне обговорення, і знайшли повне розуміння серед учасників наради. Слово брали студенти Мар’яна Баленко, Андрій Берковський, Іван Вихівський, Тарас Мохно, Євгенія Мироненко.

    Значну частину спілкування приділили обговоренню планів. Тут слово брала Ольга Савелівна і натхненно озвучувала нові завдання.

   На завершення директор інституту Віктор Каплун висловив слова подяки за важливу роботу і співпрацю студентської ради з дирекцією, допомогу службам гуртожитку.
   Далі були взаємні привітання з Новим роком, щирі побажання миру, добра і здоров’я.
   Цікавим і теплим видалось спілкування. Потім було фото біля ялинки на згадку.

   Опісля на позитиві всі поспішали до своєї новорічної ялинки…
   Нехай цей позитив нас супроводжує впродовж наступного 2021 року!

Вадим Пономарчук,
голова студентської ради гуртожитку №7


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook