Виховна година наставника з магістрами II-го року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» факультету аграрного менеджменту.

7 вересня 2020 року
   2 вересня 2020 року доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Наталею Драгнєвою проведено виховну годину з магістрами II-го року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» факультету аграрного менеджменту.
            Зустріч було присвячено початку нового навчального року  в дистанційних умовах навчання.
Наталя Драгнєва, як наставник цієї групи студентів, привітала студентів з початком нового 2020-2021 навчального року, акцентувала увагу особливих умовах навчального процесу цього року. Детально розповіла студентам про особливості поведінки під час навчального процесу у корпусах  НУБіП України та правила поведінки під час проживання у гуртожитку в умовах пандемії COVID-19. Наголосила про необхідність дотримання безпечної дистанції та постійного застосування засобів індивідуального захисту.
 
 
 
  
  
 
В ході зустрічі було обговорено ряд хвилюючих питань студентів, зокрема, щодо особливостей проходження навчальної практики, захисту звітів магістрів у вигляді постерних презентацій в дистанційних умовах навчання.
На завершення зустрічі наставник групи висловила щирі сподівання, що новий 2020-2021 навчальний рік буде плідним та успішним як для студентів, так і для науково-педагогічних працівників за умов плідної співпраці, взаємодопомоги та взаєморозуміння.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook