Найкращий приклад – свій власний. Профорієнтаційна робота першокурсників

2 грудня 2020 року

 

Профорієнтаційна робота – важлива складова усього науково -навчального процесу.  І починати її треба вже з початку навчального року, щоб підготувати потенційних абітурієнтів до навчання та студентського життя. І в цьому році до цієї роботи долучилися і першокурсники. Коли вчорашні школярі на власному прикладі доводять, що навчання в університеті є цікавим, змістовним та інноваційним, а обраний фах – затребуваним та перспективним – це викликає зовсім інше ставлення у одинадцятикласників.

Так, студенти першого курсу 6 групи агробіологічного факультету Вальчук Данило та Франчук Едуард провели профорієнтаційну роботу з учнями 11 класу Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступеню Хмельницької обласної ради з метою вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Студенти показали презентацію, в якій розкрили напрями наукової, спортивної, культурно-просвітницької та міжнародної діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України. Також були роздані буклети, з яких майбутні абітурієнти отримали детальну інформацію про умови вступу та навчання  у нашому навчальному  закладі.

Едуард та Данило зізнаються, що, незважаючи на те, що найбільшою популярністю серед абітурієнтів користуються такі спеціальності, як «Аграрний менеджмент» та «Банківська справа», їх захоплююча розповідь про  цікаве студентське життя  агробіологічного факультету переконала студентів обрати саме спеціальність «Агрономію» для вступу у 2021 році. Тож, очікуємо випускників Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступеню Хмельницької обласної ради у рядах першокурсників нашого факультету

 Кравченко Ольга,

старший викладач кафедри аналітичної і біонеорганічної хмії та якості води

Вальчук Данило, Франчук Едуард,

студенти

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook