День відкритих дверей

2 грудня 2020 року

       Важливим етапом у житті кожного абітурієнта є вибір професії та закладу вищої освіти.

     Днями в інституті відбувся оновлений онлайн формат традиційного Дня відкритих дверей, який дозволив ознайомитись з вишем та його життям. 

 

g4g2    Як зазначив у вітальному слові директор Мирон Жибак  ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» динамічно розвивається, а центром його життя є студенти.  

    Декани факультетів надали інформацію щодо наявних спеціальностей та спеціалізацій, про особливості навчального процесу та практик, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту студентів.

sh6    Відповідальний секретар приймальної комісії зазначив, що з правилами прийому, переліком конкурсних предметів, програмою вступних випробувань, строками прийому, переліком необхідних документів, вартістю навчання можна ознайомитися на сайті інституту.

20201126 151155 1     Активними учасниками заходу були учні гімназії ім. Б.Лепкого, загальноосвітніх шкіл м. Бережани та району, зокрема: Потуторський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ», Саранчуцький НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ», Куропатницький НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» та інші.

20201126 150642

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook