Ректорат: відкриваємо двері онлайн для абітурієнтів та навчаємося дистанційно

16 листопада 2020 року
     16 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень, якості начального процесу.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про перебіг навчального процесу в дистанційному режимі. Минулого тижня проведено 99% запланованих пар, а це 4780 занять. Участь в них онлайн взяли 86% студентів, решта доєдналися асинхронно. На засідання вченої ради готується звіт про виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020», оновлюються положення. 17 листопада відзначатимемо Міжнародний день студента, до якого приурочений флеш-моб в соціальних мережах.

     Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на організації таємного голосування на засіданні вченої ради університету 25 листопада.
     Голова Студентської організації Дмитро Кушпій повідомив про організований до Дня студентства відеоконкурс, присвячений навчанню у до карантинний час. Призові місця отримають додаткові бали в академічний рейтинг.

     Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував про перевірку виконання умов колективного договору, зокрема облаштування та відновлення вентиляційних систем. Так, у навчальному корпусі №2 питання вирішене, в корпусі №4 – роботи тривають, у корпусі №12 – йде проектування.
     Завідувач оздоровчим центром В’ячеслав Крупка доповів про постійну інформаційну кампанію щодо профілактики гострих респіраторних інфекційних захворювань. Окрім цього вже вп’яте пройшло тестування співробітників на антитіла до коронавірусної інфекції.

     Начальник навчального відділу Віктор Шевчук доповів про підготовку до зимової сесії. Також розглядається питання проведення очних захистів дипломних робіт магістрами на окремих факультетах.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про початок збору аналітичної інформації для участі в рейтингу QS. Розглядається пропозиція провести в кінці квітня 2021 року раду Асоціації європейський університетів наук про життя.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про перебіг ремонтних робіт, зокрема аудиторій в навчальному корпусі №5, вхідної групи корпусу №10, проводиться озеленення території.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на відборі наукових проектів для участі в конкурсі на державне фінансування та проведенні їхнього внутрішнього аудиту. У фокусі – формування плану набору до аспірантури на 2021 рік. В навчально-дослідних господарствах завершується збирання кукурудзи.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати виконання навчальних планів та програм, внести пропозиції з підвищення якості дистанційного навчання, посилення бібліотечного обслуговування студентів, запланувати нараду з керівниками відокремлених підрозділів, сформувати проект звіту з реалізації програми розвитку «Голосіївська ініціатива 2020», передбачити проведення ярмарки вакансій онлайн та забезпечити проведення Днів відкритих дверей. Валерію Іщенку – розробити спільно з факультетом ветеринарної медицини проект музею, провадити опалення навчальних корпусів відповідно до санітарних норм. Начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку – забезпечити проведення співбесід з претендентами на вакантні посади завідувачів кафедрами та професорів.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook