Про роботу педагогічної ради коледжу

6 листопада 2020 року

 

15 листопада відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу онлайн.

2

Розпочали засідання з вітання жовтневої ювілярки – Любові ГУРКО.

3

Відповідно до порядку денного Світлана ПИЛИПИШИН доповіла про підсумки діяльності навчального закладу за жовтень. Особливу увагу акцентувала на основних аспектах, що розглядалися на нараді керівництва НУБіП України з директорами відокремлених підрозділів. Один із них - посилення моніторингу захворюваності працівників та здобувачів освіти в навчальному закладі, а також дотримання протиепідемічних заходів.

Однією з важливих подій є перейменування нашого навчального закладу: Відокремлений структурний підрозділ «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

Доповідачка наголосила на проведенні профорієнтаційної роботи з абітурієнтами та залучення їх до Дня відкритих дверей, що відбудеться 25 листопада 2020р.

Жовтень хоч і був «тривожним», але це не стало на заваді в проведенні різноманітних заходів: до Дня захисника України; свято осені в коледжі; підвищення кваліфікації на базі Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму; проведення онлайн-конференції «Покрова: історичне серце України»; взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Дуальна форма здобуття освіти: успіхи та проблеми першого року запровадження пілотного проєкту у закладах фахової передвищої освіти України»; відбулось методичне об’єднання заступників директорів з навчально-виробничої роботи, а також кілька виховних годин.

Наприкінці Світлана ПИЛИПИШИН звернула особливу увагу на проходження ДПА у формі ЗНО у 2021 році.

4

Наступна доповідачка - Олександра БОЙКО - аналізувала результативність написання студентами І курсу контрольних робіт на зріз шкільних знань та говорила про необхідність покращення їх якості. Також завідувачка навчально-методичної лабораторії наголосила на правильності ведення журналів обліку успішності студентів відповідно до інструкцій.

Відповідно до порядку денного Богдан БІЛИК виступив з доповіддю про проблеми, які виникають перед здобувачами освіти під час проходження виробничих практик та шляхи їх вирішення.

5

Наступною виступила Оксана ПЕТРІВ, коротко окресливши позитивні та негативні сторони застосування SWOT – аналізу.

6

У різному заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО наголосив на систематичному використанні та правильності наповнення електронних курсів на порталі змішаного та дистанційного навчання Moodle.

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я та плідної праці.

Секретарка педагогічної ради коледжу
Галина ПАНЬКІВ
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook