Організаційна година online: початок дистанційного навчання, заходи безпеки та власне здоров'я як пріоритет за пандемії коронавірусу

24 вересня 2020 року

Загальновідомо, що активний діалог куратора з ввіреною йому групою є запорукою успішної виховної роботи в університеті.
24 вересня, згідно графіка проведення організаційних годин, відбулась online зустріч наставника 6 групи 3 курсу, доцента кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Ірини Михайлівни Деркач зі студентами.

Акцентувалося на багатьох питаннях: початку дистанційного навчання старшокурсників, вчасному та обов'язковому виконанні вимог, які ставлять викладачі за ведення занять в режимі онлайн.

Також увагу студентів було зосереджено на необхідності виселення з гуртожитку старшокурсників на період їх дистанційного навчання та своєчасній сплаті за навчання студентами-контрактниками згідно наказу ректора №475 від 23.06.2020 р. «Про зміну вартості навчання на 2020-2021 навчальний рік для студентів 2-го і наступних років навчання».
Одним з найбільш актуальних питань було відповідальне ставлення до власного здоров'я та здоров'я людей навколо тебе у період пандемії коронавірусу. Куратор Ірина Михайлівна вкотре наголосила на про головні правила безпеки — носити маски, користуватися антисептиками та дотримуватися соціальної дистанції, а також про рекомендований в університеті алгоритм дій у разі виявлення ознак гострого респіраторного захворювання у студента. 

В.о. завідувача кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії,

доцент В.Д. Іщенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook