Ректорат: навчальний рік для першокурсників має розпочатися організовано

21 вересня 2020 року
     21 вересня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Сьогоднішній день став урочистим і відповідальним водночас для наших першокурсників – сьогодні усі вони прийняли присягу і стали студентами університету.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про роботу Оперативного штабу: ситуація з захворюваністю на гострі респіраторні захворювання контрольована, інформація надходить постійно, аналізується і вживаються вичерпні заходи відповідно до рекомендацій. Ключовим завданням є початок навчального року для першокурсників. Сьогодні вони отримали студентські, екзаменаційні книжки, дані для доступу на навчальну платформу elearn. Мова йшла про читання лекцій в дистанційному режимі для груп, чисельністю більше 20 осіб. Також потрібно встановити контроль за навчальним процесом для студентів 2-4 курсу, які з сьогоднішнього дня навчаються дистанційно.

  

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про особливості проведення та порядок денний вченої ради університету. Вона відбудеться в очно-дистанційному режимі. Центральним питанням буде аналіз вступної кампанії. На наступному тижні заплановано провести нараду з планування на базі Ботанічного саду.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк доповів про поселення першокурсників – 97% з них вже прибули і розташувалися в кімнатах. Продовжується забезпечення кампусу меблями, м’яким інвентарем: завезені матраци та столи, очікуємо на шафи та тумби.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець доповіла про складання додаткової сесії ЄВІ 189 абітурієнтами.

     Голова Студентської організації Дмитро Кушпій повідомив про перемогу проекту облаштування студентського коворкінг-центру у Громадському бюджеті.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про перемовини з послом Узбекистану щодо відкриття філії НУБіП в їхній країні.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про підготовку до опалювального сезону, завершення ремонтних робіт.

  

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на акредитації 23 освітньо-наукових програми, державних закупівлях, збиранню врожаю соняшнику в навчально-дослідних господарствах.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати організацію навчального процесу як першокурсників, так і старших курсів, скоординувати роботу кураторів академічних груп. Сергію Стецюку – підтримувати лад в гуртожитках. Ігорю Ібатулліну – здійснювати моніторинг цін на сільськогосподарську продукцію, продовжити осінні польові роботи в навчально-дослідних господарствах. Валерію Іщенку – постійно забезпечувати наявність миючих та дезінфікуючих засобів. І останнє стосується усіх – дотримуватися вимог карантину.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook