Еко-день на факультеті ветеринарної медицини: студенти за чисте узбіччя!

20 вересня 2020 року

Приїжджаєш на природу, мрієш розслабитися та доторкнутися до прекрасного, а там — сміття. На улюбленій галявині — розкидані пляшки та пакети, а у ярі — стихійне сміттєзвалище. Знайомо? Сміття в лісі — це не тільки про естетичну недосконалість, це про проблему суспільного життя загалом. На жаль, зараз є так звані «поціновувачі природи», які приходять відпочити у ліс, на озеро, чи пляж, залишивши після себе безлад. В наш час варто пам’ятати, що людина, яка не прибирає після себе в лісі, втрачає все гуманне, що закладене їй природою.
Керуючись цим моральним гаслом, в середу, 16 вересня, на великій перерві студенти нашого факультету під керівництвом голови соціального сектору Мельник Ірини вийшли на еко-день. Активістами 2-3 курсів було зібрано на узбічній території Голосіївського лісу 146 маленьких пакетів зі сміттям.

Приємно радує той факт, що цьогоріч кількість учасників була в декілька разів більшою, порівняно з попереднім роком. Це є вагомим аргументом того, що рівень екологічної свідомості серед молоді з кожним роком підвищується.


Щиро дякуємо усім учасникам за проявлену громадську ініціативу та небайдужість до стану навколишнього середовища!
 

Тюфанова Іванна

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook