Анастасія Зінчук: програма "Управління персоналом" може дати мені всі ті знання, яких я потребую для відкриття своєї справи

9 вересня 2020 року

Кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету запрошує випускників на чудові освітні програми – «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом». Розповімо Вам про співбесіду зі вступницею на програму «Управління персоналом»Анастасією Зінчук.

Розкажіть про себе

Мене звати Анастасія Зінчук. Народилася у м. Києві. З самого дитинства мріяла про роботу із тваринами. Саме через любов до них вступила до НУБіП України на спеціальність «Ветеринарна медицина» і закінчила бакалаврат.  Упродовж навчання на цьому факультеті знайшла себе у волонтерській діяльності. Часто їжджу до притулків з тваринами, допомагаю прибирати, годувати та просто бавитися з собаками або кішками. Наша дружна команда відвідує дитячі будинки з авторськими програмами розваг та ігор для діток і проводить майстер-класи. Обожнюю вивчати щось нове, подорожувати і допомагати людям, які мають в цьому потребу.

Чому змінили спеціальність?

За чотири роки навчання я зрозуміла, що окрім знань з ветеринарної медицини, для моєї майбутньої справи необхідні знання у сфері менеджменту. Майже написала бізнес-план і зрозуміла, що все не так просто як здається, на перший погляд. Для того, щоб ідея запрацювала, треба вміти контактувати з людьми і вміти керувати бізнесом. Думаю, що для вирішення цих завдань, треба мати менеджерські знання. Тому вирішила поступати на спеціальність «Менеджмент», зокрема, на освітню програму «Управління персоналом». Тож очікую нових вражень від навчального процесу і нових знань та вмінь, які допоможуть мені у майбутній роботі.

Чому обрала саме НУБіП України?

Важливим фактором для мене була можливість поєднувати навчання  з роботою, бо робота і навчання є рівноцінними сферами мого життя. Навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України дозволяє з легкістю це робити. На моє рішення вплинуло те, що НУБіП України входить до числа 10 кращих університетів України, а це є передумовою здобути якісну освіту і стати гідним конкурентом на ринку праці. Приємним бонусом стало розташування університету. Я живу в цьому районі, тому мені легко дістатися до факультету. Подобається також те, що університет розташований в дуже мальовничій місцевості. Тут облаштована гарна територія, а справжньою окрасою є великий ботанічний сад нашого університету.

Чому саме освітня програма «Управління персоналом»?

По-перше, саме ця освітня програма може дати мені всі ті знання, яких я потребую для відкриття своєї справи. Адже оптимальне управління кадрами є складовою успішного бізнесу. По-друге, я матиму можливість стажування за кордоном, що дає мені змогу отримати досвід з функціонування європейських підприємств. А ще навчаючись тут, я можу значно підвищити рівень знань з іноземної мови. З перших хвилин розмови з приймальною комісією цього факультету, при першій зустрічі з Сергієм Олеговичем Кубіцьким, я  точно вирішила, що саме тут я буду навчатися. Була приємно вражена професіоналізмом, вмінням донести інформацію, пояснити, переконати у правильності такого рішення. Вважаю, що ця освітня програма дуже потрібна майбутнім підприємцям, адже вміння працювати з документами і керувати командою завжди потрібне.

Чим займаєтеся у вільний час?

Завжди шукаю способи отримувати позитивні емоції і знаходити натхнення у повсякденності.  Займаюся самовдосконаленням, цікавлюся психологією і філософією. Приділяю багато часу своїй роботі в бьюті сфері і волонтерстві, вивчаю щось нове і постійно підвищую свою кваліфікацію. Отримую від цього задоволення. Обожнюю подорожувати, відчувати неповторну атмосферу  міста, вивчати культуру і традиції різних країн. Захоплююся мотоциклами й автомобілями, отримую насолоду від швидкості.

Які плани маєте після закінчення університету?

Ніколи не зупинятися в навчанні і роботі. У будь-якому віці та  у  будь-якій сфері завжди є чому повчатися і куди рости. Мрію про відкриття свого бізнесу,  сподіваюся змінити стереотип про те, що відкрити свою справу важко, адже з правильним підходом до реалізації своєї цілі і гарними вчителями –  все можливо.
Іноді життя дає нам підказки, куди рухатися, тому впевнена  – треба користуватися можливістю і робити кроки до своїх вершин, шанс на успіх перетворювати в успіх. Сподіваюся, що отримані знання дадуть мені змогу застосовувати їх у роботі та стати професіоналом своєї справи.


 

Інтерв’ю провів Сергій Кубіцький,
завідувач кафедри управління та освітніх технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook