Майбутні здобувачі ступеня PhD успішно склали вступні випробування до аспірантури

3 вересня 2020 року

   3 вересня на факультеті аграрного менеджменту відбувся вступний іспит до аспірантури на спеціальність  073 «Менеджмент». Стати здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти  та поповнити ряди молодих науковців у цьому році вирішили Бєляєва Єлизавета, Опалат Дмитро та Івко Вадим.

 

   Комісія у складі д.е.н., професора, директора НДІ економіки та менеджменту Талавирі М.П., гаранта ОНП «Менеджмент», члена-кореспондента НАН України, д.е.н., професора, завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України Шинкарук Л.В. та членів проектної групи д.е.н., доцента Бутенко В.М., к.е.н., доцента, декана факультету аграрного менеджменту Остапчука А.Д. провели співбесіду зі вступниками. 
   Усі вступники, відповідаючи на питання, показали високий рівень знань, тому за результатами іспиту та співбесіди отримали оцінку «відмінно». 
Гарант освітньо-наукової програми Шинкарук Лідія Василівна привітала вступників та побажала успіхів у складанні інших іспитів, творчої наснаги в навчанні та здобутті ступеня PhD доктора філософії.
 
Віра Бутенко,
доцент кафедри економічної теорії
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook