Деканом факультету тваринництва та водних біоресурсів став Вадим Кондратюк

26 серпня 2020 року
     Сьогодні розпочалися конференції трудових колективів навчально-наукових інститутів та факультетів, на яких розглядалося питання призначення нових керівників.

     Нагадаємо, п’ятирічний термін перебування нинішніх директорів та деканів завершився ще на початку літа. Згідно з чинним законодавством та нормативно-правовими документами керівника інституту чи факультету призначає ректор, а відповідно до університетського положення кандидатури обговорюються на зборах колективу.
     З дотриманням усіх карантинних заходів першою в низці таких конференцій провели на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко, представляючи кандидатуру Вадима Кондратюка, підкреслив, що факультет є одним із лідерів в університеті та в Україні. Але ще є резерви та є над чим працювати.

 

     Програму розвитку факультету представив претендент. Він зазначив, що колектив на належному рівні нарощуватиме позиції за всіма показниками, озвучив завдання щодо зміцнення матеріально-технічної бази, підвищення якості освітнього процесу, посилення роботи у науковій діяльності.

  

     Кандидатуру Вадима Кондратюка одноголосно підтримали всі 68 делегатів конференції.

     Відповідний наказ терміном на п’ять років ректор Станіслав Ніколаєнко вже підписав.


Ірина Кононенко,
голова профбюро факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook