Делегація університету на чолі з головою наглядової ради університету відвідала Володарський район

18 серпня 2020 року
     З метою організації проходження практики студентами університету та проведення профорієнтаційних заходів в рамках Вступ -2020 і ознайомлення з чудовими малознайомими етнографічними перлинками Володарського району, делегація славетного НУБіП України в складі голови наглядової ради університету – Миколи Томенка, проректора Сергія Кваші, директора навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадія Ржевського, фахівця відділу виховної роботи та студентських справ Марії Берко, заслуженого артиста України, "Голос Майдану" Володимира Гонського відвідала за запрошенням О.Є. Ушинського, випускника факультету захисту рослин, біотехнологій і екології та засновника Музею звитяги та трагедії України, селище Володарка в Білоцерківському районі.

     Обговорено важливі питання співпраці, зокрема, проходження практики студентами університету на аграрних підприємствах району, вступ школярів району до лав студентства нашого славетного університету, також розглянуто співпрацю в рамках волонтерського проекту "НУБіП для ООС", щодо проведення заходів військово-патріотичного виховання і всебічної допомоги військовослужбовцям ЗСУ.

 

     Висловлюємо велику подяку голові Володарської районної ради Володимиру Кузьменку, Олександру Ушинському за дуже теплий прийом та знайомство з визначними історичними та культурними місцями, такими як Пархомівська Свято-Покровська церква, 140-річна дерев'яна церква Різдва Пресвятої Богородиці у селі Березна, "Музей звитяги та трагедії України" у Володарці та з першим в Україні пам'ятником жертвам голоду – геноциду 1932-1933 рр. в Україні в селі Тарган. Неперевершені позитивні емоції всіх членів делегації нашого університету заполонили наші серця.

 

     Від керівництва району ми отримали чудові пропозиції стосовно організації туристичних подорожей по етнокультурним цікавинкам району, що є надзвичайно важливим с точки зору духовного і історичного виховання майбутньої студентської еліти України! Дякуємо за теплий прийом! І запрошуємо приймаючу сторону Володарського району відвідати наш славетний університет і чекаємо школярів району на навчання в НУБіП України!

     Чекаємо наступних зустрічей на базі нашого славетного НУБіП України!

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ ВР іСР
Марія Берко,
фахівець відділу виховної роботи
і студентських справ ННЦ ВР і СР

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook