Анастасія Ругаль з міста Київ: хочу стати біоінженером – обираю НУБіП України

22 серпня 2020 року
  • Анастасія, розкажи трішки про себе?

     – Я комунікабельна людина, дуже позитивна та люблю знайомитися з усім новим. Обожнюю біологію і природу.

  • Чому саме НУБіП?

     – Я в захваті від цього закладу. Про університет, я дізналась від мами, яка у цьому році закінчує магістратуру за спеціальністю «Біотехнологія та біоінженерія». Коли почала відвідувати підготовчі курси, моє захоплення тільки зростало. Тут потужна матеріальна база, високопрофесійні викладачі та щирі люди. Також велике різноманіття факультетів, але я зупинилась на одному з найкращих на мою думку – факультеті захисту рослин, біотехнології та екології.

  • Як пройшла здача ЗНО?

     – Одинадцять років у школі, останній рік це суцільна кропітка робота в умовах карантину… І результати, які мене повністю влаштовують. Звичайно, був страх здати погано, але все минулося. Я здавала чотири предмети – українську мову та літературу, біологію, хімію і математику. До речі, найбільш переживала за біологію, але здала її найкраще. З жовтня відвідувала підготовче відділення щоб піддягнути свої знання, брала участь у Олімпіаді для вступу, щоб критично їх оцінити, а також отримати додаткові бали для вступу.

  • Чому саме біотехнологія?

     – Дуже цікавить світ рослин. Хочу реалізувати себе, мабуть у науці, а саме у біоінженерії. Люблю експериментувати. Вважаю, що за біотехнологією майбутнє, бо її потенціал ще не повністю розкритий.

  • Чим любиш займатися і про що мрієш?

     – Мрія зараз, отримати студентський квиток НУБіП України. Планів на життя багато, але не буду їх всіх розкривати… Люблю танцювати, подорожувати і слухати музику.


Розмовляв заступник декана
Петро Дрозд

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook