Вступна кампанія 2020: є перші вісім тисяч абітурієнтів!

16 серпня 2020 року
     Триває 12-й день прийому заяв та документів до магістратури. За цей період подано 2685 заяв, із них на денну форму здобуття освіти – 1960 заяв, на заочну – 725, що порівняно з попереднім роком, більше на 461.

     Найбільшою популярністю із 38 спеціальностей користуються Агрономія, Агроінженерія, Ветеринарна медицина, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Лісове господарство, Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Педагогіка вищої школи, Право, Фінанси, банківська справа та страхування.

     З 13 серпня розпочато прийом заяв та документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти та молодшого спеціаліста.

     За цей період вступниками на основі повної загальної середньої освіти подано 5595 заяв, з них на денну форму здобуття освіти – 5333, на заочну – 262, що порівняно з 2019 роком більше на 415. Із 46 спеціальностей лідерами по кількості поданих заяв є: Право, Ветеринарна медицина, Біотехнологія та біоінженерія, Менеджмент, Психологія, Журналістика, Екологія, Інженерія програмного забезпечення, Маркетинг, Філологія, Агрономія, Геодезія і землеустрій, Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, Харчові технології, Комп’ютерні науки, Фінанси, банківська справа та страхування, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

  

  

  

     Від вступників на основі молодшого спеціаліста подано 566 заяв, із них на денну форму здобуття освіти 460 заяв, на заочну 106, що порівняно з минулим роком більше на 166 заяв.

Бажаємо всім вступникам міцного здоров’я та вдалої вступної кампанії!

Лариса Коропець,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook